Dues victòries seguides pel CNB Vilanova

CB Sant Boi B - CNB Vilanova. Eix

CNBVILANOVA 67- BASQUET SANT BOI B 46

Dissabte el sènior vilanoví començava les fases del campionat de Barcelona territorial, que l’enfrontava al campió del grup 3.

Eliminatòria a doble partit, primer assalt a l’Isaac Gálvez. Sortida amb Lluís, Nil, Burcet, Rubèn i Aleix, cinc inicial poc habitual, molts centímetres, per tal de treure rendiment d’avantatges dins de la pintura. Els nervis són evidents, imprecisions, pilotes perdudes,…al minut 5 del quart el marcador és de 6-2.  Mica en mica els dos equips van trobant sensacions, intercanvi de cistelles, ritme alt de joc, aquest cop els locals han trobat un rival que juga amb una intensitat similar, que corre, i que vol jugar a bàsquet. Final del primer quart 18-16.

Al segon quart els grocs surten com a motos. Javi i Navarro agafen el protagonisme en atac, i en la faceta defensiva, un Sugri enorme (com gairebé sempre) contagia l’equip, que fa un quart gairebé perfecte. El parcial és demolidor, 21-6. Així doncs els vilanovins marxen a la mitja part amb un 39-22, bones sensacions i l’objectiu de mantenir aquesta diferència en el marcador per encarar la tornada del dia següent amb garanties.

Represa de partit amb un equip visitant disposat a entrar al partit, amb la clara intenció de retallar diferències, són conscients que tindran un partit com a locals,  on no han perdut cap partit en tota la temporada. Els vilanovins no es troben còmodes, la intensitat defensiva dels de Sant Boi és molt alta, i és aleshores quan apareix la “veterania” i saber fer d’en Miki. El 33 vilanoví anota deu punts al quart, que donen oxigen als grocs. Parcial de 16-19, el visitants aconsegueixen retallar a 14 punts la diferència (55-41).

Inici del darrer quart i tornen a aparèixer els nervis, i en els primers set minuts el parcial és ridícul (2-5), però els de Sant Boi han aconseguit entrar a la eliminatòria. Però els darrers tres minuts dels locals son per emmarcar, Carlos apareix en atac, Aleix està immens, i els vilanovins donen un cop d’efecte a la eliminatòria, parcial de 10-0 pel 67-46 final. Bon partit dels vilanovins que aniran a Sant Boi amb un +21, bon coixí, encara que no val a badar, concentració i prudència absoluta pel partit de tornada.

CNBVILANOVA: SUGRI (5), NAVARRO (6), NIL, LLUÍS (3), RUBEN (6), JAVI (10), BURCET (4), ALEIX (10), CARLOS (10), ALEX, JORDI (3) I MIKI (10).

CB SANT BOI B 49 - CNBVILANOVA 63

Diumenge 20,00 del vespre, Sant Boi, si els vilanovins no perden de més de 21 punts, la setmana vinent seran a la final a 4 del campionat territorial de Barcelona. Els grocs saben que l’equip local no ha perdut a casa en tot l’any, i que sortirà a totes per tal de capgirar la eliminatòria.

Aquest cop comencen el partit Javi, Lluís, Carlos, Sugri i Rubèn. Els locals comencen pressionant tota la pista, amb intensitat màxima, cap sorpresa, era d’esperar. Tot i així un 9-2 d’inici deixa clar que el rival anirà a per totes i que creu en la remuntada. Els vilanovins triguen en entrar al partit, però ho fan abans d’acabar el primer quart. La força d’aquest equip és el grup, i avui els que agafen protagonisme son en Lluís, un Rubèn que fa setmanes que està espectacular i en Nil sortint des de la banqueta. Final del primer quart 14-17, s’ha parat el primer cop.

El nou bàsquet és conscient que té l’oportunitat de matar el partit, i de retruc l’eliminatòria. Jordi fa un quart espectacular en atac, Burcet s’infla a taps i rebots defensius, de nou mostra de la importància dels dotze. Els locals comencen a veure que els vilanovins no els donaran opció, els vilanovins comencen a veure la final a 4 més a prop, però aquest grup gaudir jugant, vol guanyar i marxa al vestidor amb un 27-35 que sentència la eliminatòria, de ben segur que els locals voldran guanyar el partit.

Tercer quart, bons minuts de l’Alex i en Carlos, els grocs no es relaxen i els de taronja ho segueixen intentant. Bon partit de bàsquet entre dos equips que l’any que ve jugaran a tercera catalana. Els vilanovins eufòrics, tots el jugadors implicats, tots participant, el rival no ha trobat la manera de parar els vilanovins. 40-53 al lluminós.

Darrer quart, baixen les pulsacions, han estat 70 minuts amb molta intensitat en tan sols 24 hores, entre dos bons equips de bàsquet, gent jove amb ganes de jugar i de gaudir, que gaudeix d’aquest esport i fa gaudir als que els acompanyem. Final del partit, 49-63, el CNB VILANOVA jugarà la final a 4 de la província de Barcelona, tot un premi pel grup. Gran cap de setmana pels grocs, només un punt negatiu, l’Andreu Navarro no podrà gaudir des de la pista d’aquest premi, una lesió al genoll l’obligarà a gaudir-ne des de la banqueta amb el seu equip. Va per tu Andreu.

Dissabte a les 20,00 al CEM Julio Méndez del Prat, CB Montgat Sarau- CNB Vilanova, segona semifinal, tot un repte.

CNBVILANOVA:SUGRI, NIL (5), LLUÍS (9), RUBEN (8), JAVI (7), BURCET (6), ALEIX (2), CARLOS (13), ALEX (3), JORDI (9) I MIKI (1).