Rugbi

L’escola fa un gran paper a la trobada d’escoles de rugbi de Vic

L'Escola Rugbi Nova Olivella a la trobada. Eix

Aquest diumenge l'Escola Rugbi Nova Olivella tancava la temporada de rugbi 11 a la Trobada d'Escoles de la Federació a Vic. La festa del rugbi arribava aquest any, amb més de 1.000 nanos i 25 clubs, a una nova seu, amb un ambient impressionant, després de molt anys a Tordera.

Els nois de Rafael Linares, amb moltes baixes, quedaven enquadrats al grup 2, amb èquips com Esparraguera RC. GEiEG, Catalunya Central (Manresa RC./Vic RC.), i RC.Martorell ( que sería baixa d´ùltima hora). L’equip del Garraf, començava a les 10h, amb un partit emotiu i de màxima rivalitat, enfront l `equip del Baix Llobregat, Esparraguera RC.

Un Esparraguera que portava 4 anys sense guanyar a l’equip olivellenc, que va sortir al camp amb la “caraja” a sobre. Amb un  gran partit de l´Esparraguera, per primera vegada a la seva història, sortia victoriós, per un marcador a favor de 25 a 10, amb dos marques del mitja melee, Iván, que va maquillar el resultat final. El GEiEG, no donava opció al Nova, amb un equip molt ràpid, on els nois del Nova jugaven millor que al primer partit, però on queien novament, per 20 a 0. I el tercer partit, el Catalunya Central (el combinat de casa amb el Manresa RC.), on va estar més igualat, i va acabar amb el resultat d´empat a 15, en l’últim minut del Cat. Central.

Els nois de Rafael Linares, es van posar les piles, i van fer el millor partit de la jornada, als pocs minuts, l’equip del Garraf, ja es posava per davant, 0 a 5, amb marca de la davantera Leire. L’equip d´Osona i Bages, no trigava gaire en posar l´empat, 5 a 5. Roger tornava a posar l´equip del Nova per davant, 5 a 10. I “arre que te arre”, tornava a posar les taules l’equip local, 10 a 10. Iván posava l’última marca pel Nova a falta de 2 minuts, i tocava aguantar la pressió de la davantera contraria, per guanyar el partit. Però a falta d´un minut, després d´un cop franc a 5 metres, i de diferents intents de marca, l’equip osonenc/bages, feia l´empat final, 15 a 15. Bon partit dels nois del Nova. Un 10, per Leire, Iraitz, Roger, David Torres, Iván, Lucas i Jake.

Al final un combinat del l´Esparraguera RC. amb el Rugbi Nova Olivella, s’enfrontava amb un combinat del Cat. Central i el GEiEG, amb el marcador final 5 a 20. Una gran festa que tenca la temporada de rugbi 11, i que obre la de rugbi platja, un bon entrepà i una bossa plena de presents pels naos, que substitueix a les medalles de cada any. Ara toca, Igualada el 16 de juny, i Sitges l´1 de juliol.