8a victòria consecutiva per finalitzar la temporada

Les noies de Vicky Marcos acaben la temporada en una meritòria 5a posició

Plantilla del Surtidor Bàsquet Samà Vilanova. Eix

El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova 60 – CB IPSI Otto Sylt 47

Jugadors: Marta, Judith, Anna, Anabel, Laura, Elena, Marina, Xenia

Parcials: 15-11, 16-20 (31-31), 18-13 (49-44), 21-13 (70-57)

El passat dissabte les noies d'El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova s'enfrontaven al CB Ipsi, equip ja descendit en la darrera jornada però que va ser capaç de guanyar a les vilanovines a l'anada. Més enllà del resultat, intranscendent pels dos equips, calia finalitzar la competició amb les millors sensacions i ser competitives al màxim nivell.
Inici de partit en el qual es va veure reflectit que no hi havia res en joc, els dos equips estaven apàtics sobre la pista, on la intensitat defensiva era fluixa per part dels dos equips i s'erraven situacions fàcils de cistella. Les vermelles, que van aconseguir agafar una diferència favorable de 8 punts a favor a mitjans del segon període, va afluixar i va permetre que el resultat al descans fos d'empat.

A la represa, la intensitat va pujar per part dels dos costats i tot i que les vermelles intentaven agafar distàncies favorables, les barcelonines van mantenir-se dins el partit. En l'últim quart, el marcador es tornava a ajustar fins a 52-50 quan faltaven 7 minuts per acabar el partit. Semblava que podia esperar un final igualat però en aquell moment les samistes van ser capaces de tirar endavant la situació i acabar sumant una nova victòria per acomiadar la temporada davant del seu públic.

Destacar que el balanç de la segona volta ha estat de 12 victòries i tan sols 3 derrotes, sumant 8 consecutives i 10 en els últims 11 partits. L'equip ha estat capaç de sortir d'una situació complicada, ja que estaven en zona de jugar play-off de permanència durant dos terços de competició i acabar en 5a posició en una lliga tan competida i ajustada com ha estat aquest any.

Felicitar a totes les components de la plantilla per tot el que han lluitat i que mai han dubtat de les seves possibilitats, així com agrair a jugadores d'altres equips del club, com el sènior B o el junior A, que sempre que ha fet falta, han estat disposades a donar un cop de mà tant en entrenaments com a partits i aportat qualitat ajudant a les seves companyes. A totes les mares i pares que cada cap de setmana no han dubtat en agafar el cotxe i desplaçar-se per animar a les seves filles i a tota la gent del club que en els partits de casa ha estat animant a l'equip.