Vela

L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior

Resultats del Campionat de Catalunya de Catamarans

Club Nàutic de Sitges Sitges 25-05-2018 13:10 Lectures 1554
L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior. Eix

L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior. Eix

El passat cap de setmana es va realitzar el Campionat de Catalunya de Patí Junior al Prat, on els petits regatistes del Club Nàutic de Sitges varen ocupar les 5 primeres places de la classificació final.

Jan Lázaro, Jan Tarongí i Mar Vilardell, varen pujar a podi. Tot l’equip de Patí Junior continuaran amb els entrenaments habituals els caps de setmana per mirar de preparar l’Europeu que aquest any es realitzarà a Bèlgica durant aquest estiu.

Campionat de Catalunya de Catamarans

El passat cap de setmana es va realitzar al Club Nàutic de Castelldefels el Campionat de Catalunya de Catamarans, on els regatistes del Club Nàutic de Sitges, Alex Lago amb Marc Serra, i Albert Gironés amb Ivan García, varen guanyar el bronze en categoria Interséries i Fórmula 18 respectivament.

El poc vent i variable va convertir les quatre proves realitzades en molt tècniques, on no només primava la velocitat, sinó les decisions tàctiques a l’hora d’escollir la zona de navegació, els marcatges, i els aprofitaments dels roles.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres