Vela

L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior

Resultats del Campionat de Catalunya de Catamarans

Club Nàutic de Sitges Sitges 25-05-2018 13:10 Lectures 1670
L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior. Eix

L’equip del CN Sitges triomfa al Campionat de Catalunya de Patí Júnior. Eix

El passat cap de setmana es va realitzar el Campionat de Catalunya de Patí Junior al Prat, on els petits regatistes del Club Nàutic de Sitges varen ocupar les 5 primeres places de la classificació final.

Jan Lázaro, Jan Tarongí i Mar Vilardell, varen pujar a podi. Tot l’equip de Patí Junior continuaran amb els entrenaments habituals els caps de setmana per mirar de preparar l’Europeu que aquest any es realitzarà a Bèlgica durant aquest estiu.

Campionat de Catalunya de Catamarans

El passat cap de setmana es va realitzar al Club Nàutic de Castelldefels el Campionat de Catalunya de Catamarans, on els regatistes del Club Nàutic de Sitges, Alex Lago amb Marc Serra, i Albert Gironés amb Ivan García, varen guanyar el bronze en categoria Interséries i Fórmula 18 respectivament.

El poc vent i variable va convertir les quatre proves realitzades en molt tècniques, on no només primava la velocitat, sinó les decisions tàctiques a l’hora d’escollir la zona de navegació, els marcatges, i els aprofitaments dels roles.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament