OK Lliga

Marc Grau és la primera novetat del Noia Freixenet 2018/19

CE Noia El Vendrell 29-05-2018 9:46 Lectures 1087
Marc Grau. Luis Velasco

Marc Grau. Luis Velasco

El jove jugador Marc Grau (22 anys), procedent del CH Lloret Vila-Esportiva, és la primera incorporació del Club Esportiu Noia Freixenet per a la temporada 2018/19. Aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l’equip lloretenc amb 22 gols.

Marc Grau i Tallada (28/12/1995) va començar a jugar a hoquei amb tres anys a l’equip que l’ha vist créixer, el CH Lloret. Al llarg de la seva trajectòria, ha aconseguit un ascens a l’Ok Lliga (2014/15), sent campió de Primera Divisió i subcampió, aquell mateix any, de la Copa de la Princesa disputada a Grado.

A nivell formatiu ha estat subcampió de Catalunya benjamí i aleví, així com també campió infantil amb la selecció de Girona al Campionat Territorial de Catalunya. Com a jugador del Lloret també ha quedat quart d’Espanya en categoria aleví, quart de Catalunya en infantil, setè de Catalunya en juvenil i cinquè de Catalunya en júnior.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No