OK Lliga

Marc Grau és la primera novetat del Noia Freixenet 2018/19

CE Noia El Vendrell 29-05-2018 9:46 Lectures 863
Marc Grau. Luis Velasco

Marc Grau. Luis Velasco

El jove jugador Marc Grau (22 anys), procedent del CH Lloret Vila-Esportiva, és la primera incorporació del Club Esportiu Noia Freixenet per a la temporada 2018/19. Aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l’equip lloretenc amb 22 gols.

Marc Grau i Tallada (28/12/1995) va començar a jugar a hoquei amb tres anys a l’equip que l’ha vist créixer, el CH Lloret. Al llarg de la seva trajectòria, ha aconseguit un ascens a l’Ok Lliga (2014/15), sent campió de Primera Divisió i subcampió, aquell mateix any, de la Copa de la Princesa disputada a Grado.

A nivell formatiu ha estat subcampió de Catalunya benjamí i aleví, així com també campió infantil amb la selecció de Girona al Campionat Territorial de Catalunya. Com a jugador del Lloret també ha quedat quart d’Espanya en categoria aleví, quart de Catalunya en infantil, setè de Catalunya en juvenil i cinquè de Catalunya en júnior.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres