Copa Catalunya

El conjunt del Baix Llobregat es va avançar amb un gol de Rosillo al minut 10, en culminar un ràpid contraatac, però els penedesencs ja li havien donat la volta al marcador abans del descans

La Granada elimina l’Incresa (3-1) i jugarà contra el Vilanova als setzens de final de la Copa Catalunya amateur. Roger Vives

El Club de Futbol La Granada segueix viu a la Copa Catalunya amateur després de desfer-se aquest diumenge de l’Incresa de Molins de Rei (3-1), un equip que, com el granadenc, estava encara invicte aquesta temporada.

El conjunt del Baix Llobregat es va avançar amb un gol de Rosillo al minut 10, en culminar un ràpid contraatac, però els penedesencs ja li havien donat la volta al marcador abans del descans: primer amb un penal transformat per Alòs (26’) i posteriorment amb una diana a la contra de Dolcet (32’). El propi Dolcet, de volea, anotaria el 3-1 al quart d’hora del segon temps. Just després l’equip de David de Tena es quedaria amb un home menys per expulsió d’Isma, però no passaria angúnies per mantenir el resultat.

Aquest dilluns la seu de la Federació Catalana de Futbol ha acollit el sorteig de la tercera ronda, que ja es correspon amb els setzens de final i en què hi entraven els campions de Segona i Tercera Catalana (les dues primeres eliminatòries només les disputaven els primers classificats de Quarta). El rival de La Granada serà el Vilanova i la Geltrú, campió del grup 3 de Segona, aquest diumenge a les 19h en terreny granadenc.

Granadencs i vilanovins ja es van enfrontar en competició oficial la temporada 1995-96, en què van coincidir a Segona Regional. Els del Garraf es van imposar en tots dos partits (4-2 i 1-2). El Vilanova també va visitar la Granada l’any 1988 en el partit de Festa Major.
Contra el Can Cartró a la Copa Ràdio Vilafranca

No serà l’únic partit oficial que La Granada disputi aquest cap de setmana. El club que presideix Joan Garriga també jugarà els quarta de final de la Copa Ràdio Vilafranca, sortejats ahir i que tindran lloc íntegrament al camp de l’Espirall.

El rival dels granadencs serà el Can Cartró, dissabte a les 17h. L’endemà diumenge es disputaran els altres tres partits de quarts de final: Riudebitlles-Torrellenc (12h), Moja-La Múnia (17h) i Espirall-Les Cabanyes (19h).

La Granada ha guanyat aquesta competició en dues ocasions (2009 i 2015) i ha estat subcampió en una altra (2014).