Atletisme

Lerato Pagés i Olivia Salmerón or i plata al Campionat de Catalunya de proves combinades

Les atletes del Dinami-k Club Atletisme Vilanova. Eix

A l’estadi Joan Serrahima de Barcelona tingué lloc el Campionat de Catalunya de proves combinades de totes les categories. El Dinami-k Club Atletisme Vilanova hi va classificar 3 atletes i tots ells van tenir una excel·lent actuació.

El primer èxit va venir de part de Olivia Salmerón, que en la categoria sub-16 es va emportar la medalla de plata al aconseguir 3447 punts en la prova del hexatló gracies als seus 16’’33 en els 100 metres tanques,1,42 m en alçada, 10,81 m en pes, 4,98 m en llargada , 37,95 m en javelina i 1’47’’04 en els 600 metres. La prova va estar igualadísima fins al final i únicament per 6 punts , l’atleta del CA Gavà Irene Clemente es va endur la victòria.

Les bones noticies van continuar en la categoria sub-14 on Lerato Pagés va confirmar els pronòstics que la donaven com a favorita i es va emportar el títol en la prova del pentatló amb 3085 punts gracies als 12’’23 en 80 metres1,43 m en alçada, 11,56 m en pes, 4,57 m en alçada i 10’’80 en els 80 metres, superant amb un ample marge de 179 punts a la segona classificada.

En aquesta categoria sub-14 també hi estava classificada Aina Pascual, que tot i no poder lluitar per les medalles va tenir una destacada actuació acabant amb el pentatló amb record personal de 2133 punts.