Al final del trajecte tercers

Riudebitlles – UE Sitges. Eix

Riudebitlles 1 – UE Sitges 2

La UE Sitges va fer el que havia de fer al camp del Riudebitlles, guanyar amb gols d’Alex Pérez i Albert Barberà però el triomf de la Joventut Ribetana al camp d’una Martinenca que fa jornades que va perdre la categoria donava l’ascens directe a l’equip de Manel Rodríguez per millor segon després de realitzar una exitosa segona volta, amb tan sols tres empats al camp del Sant Mauro i Sitges així com amb el derbi amb el Ribes. Tancant d’aquesta manera una temporada en la que els enfrontaments directes han marcat el desenllaç final que l’equip entrenat per Rafa Porras ha lluitat fins el darrer minut i tot i perdre la seva referencia en atac, l’Adri Alonso, i jornades més tard al seu primer porter Adrià Cabezas aconsegueixen un tercer lloc darrera del San Mauro i la Juve Ribetana, realitzant una nova temporada per emmarcar millorant un lloc de la darrera que va sumar un quart, és obvi que si tot hagués finalitzar així es parlaria a la tercera la vençuda però amb la no renovació de en Rafa Porras i Arturo Valera es trenca el projecte d’una manera difícil d’entendre, per encetar un altre nou amb Victor Doñate a la banqueta.

El partit

Com ha estat molt habitual a camp contrari el Sitges jugava un molt bon partit tot i que davant va trobar un Riudebitlles intens, ben col·locat al terreny de joc posant-li las coses als d’en Rafa Porras gens fàcils però un cop més sabent al que juga, aquest Sitges va saber controlar fent molt de mal entre línies als locals. Alex Pérez als set minuts feia justícia del bon inici del Sitges, l’empat però arribà als 25 minuts en una contra ben portada per l’equip local, instants abans del descans Albert Barberà posava el 1-2 que va servir a la fi del matx per sumar el darrer triomf, que al cap i a la fi no servia, perquè la Joventut Ribetana havia fet els deures, però que d’alguna manera fou l’homenatge de la plantilla vers als seus entrenadors en Rafa Porras i Arturo Valera en seu darrer partit amb l’equip.

Fitxa tècnica i darrera de la temporada

UE Sitges: Dorado, Bono, Pablo, Victor Olmedo, Albert Durango, (Jonatan Durango 58) Xavi Rodríguez, (Candel 81) Alex Pérez, Pepe, (Xavi Martínez 85) Albert Barberà, Bernat, Yago Arenas, (Idris 67).

La UE Sitges finalitza tercer a la taula amb 80 punts, del 34 partits jugats han guanyat 25, empatant 5, perdent 4, amb el Sant Mauro els dos partits, Anoia i Moja amb 81 gols a favor, sent l’equip menys golejat del grup 12 amb 29 gols i sisè del 17 grups menys golejats.