Copa Catalunya

El Vilanova fa una gran segona part i goleja a La Granada

Imatge d'arxiu. Eix

CF La Granada 0 - CF Vilanova 6

El CF Vilanova va fer bo el pronòstic i es va imposar clarament a La Granada en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya amateur en partir jugat a la localitat penedesenca.

Els locals van aguantar bé a la primera part als vilanovins que és van retirar al vestidor únicament amb un 0-1. Però a la segona part, la millor qualitat i fons físic de l'equip de Primera Catalana, va ser determinant, i la golejada va ser qüestió únicament de temps, marcant el Vilanova 4 gols en els darrers 20 minuts. Valldosera amb 3 gols, Pascua, i els juvenils Perea i Vaqué van ser els golejadors.

Avui sorteig de nou. Joanenc, Sant Mauro o Martorell podrien ser el proper rival del Vilanova.