Gimnàstica

Crònica de les competicions del cap de setmana del Club Gimnàstica Vilanova

Equip GAM del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

El dissabte 2 de juny es va celebrar la 3ª Fase de la Copa Catalana GAM a Salt, Girona.

Els nostres gimnastes van competir en les diferents categories obtenint molt bons resultats:

En Nivell 2, l'Oriol García es va quedar a les portes del podi aconseguint la 4a posició i el Rubén Pecellín la 8a. de la classificació general individual.

En Promoció 2, El Jan Humà aconsegueix pujar al 3r calaix del podi i l'Edgar Angel va ser 6è a la classificació general individual.

En Promoció 4, el Marçal Rioja va ser 6è i el David Planas 22è a la classificació general individual.

Amb aquesta competició finalitzen les Fases de la COPA Copa Catalana GAM, ara els gimnastes es prepararan pel Campionat de Catalunya GAM, que es celebrarà el proper dia 1 de Juliol i pel Torneig estatal base que es celebrarà a Guadalajara del 8 al 15 de juliol.