Atletisme

Mercè Guerra, Campiona de Catalunya de 3.000 m. Obstacles i Subcampiona de Catalunya de 5.000 m

Mercè Guerra. Teo Tovar

El passat cap de setmana, 2-3 de juny, es va disputar a l’estadi Joan Sarrahima de Barcelona el Campionat de Catalunya d’Atletisme Sub23, on l’atleta vilanovina Mercé Guerra va completar una magnifica actuació aconseguint el campionat amb la prova de 3000 m obstacles i el subcampionat a la prova de 5000 m.

El dissabte es va disputar la prova de 3000 obstacles, on la Mercè, va marcar un fort ritme des de l’inici de la cursa, guanyant la mateixa amb un temps de 10`55’84, que significa una millor marca personal.

Amb aquesta marca continua liderant el rànquing català de la seva categoria Sub23 i segona del rànquing absolut i la situa amb el grup capdavanter del rànquing espanyol Sub23, reafirmant d’aquesta manera un dels seus objectius de la temporada, el campionat d’Espanya al mes de Juliol a Soria.

El diumenge, amb jornada de mati, es va disputar la prova de 5000 m. on la Mercé, va decidir, no esperar una cursa tàctica i va sortir decidida a marcar el ritme de la cursa des de l’inici, que li va servir per aconseguir el subcampionat, amb millor marca personal de 18’05”85, darrera de l’atleta del Sant Just, Douade Ouboukir, que va guanyar la cursa amb una marca de 17’58”25. Amb aquesta marca, la Mercè es situa segona del rànquing català Sub23, darrera de la atleta Douade Ouboukir.