Nàutica

Marina Day 2018: 9 de juny, el Dia dels Ports Esportius

El Club Nàutic Vilanova se suma a la iniciativa de l’ACPET diumenge realitzarà durant tota la jornada activitats gratuïtes de vela

El Marina Day vol obrir els ports a la ciutadania sense vaixell i desfer la idea que els ports nàutics són espais tancats i elitistes

Club Nàutic Vilanova Vilanova i la Geltrú 08-06-2018 11:19 Lectures 1204
Marina Day 2018. Eix

Marina Day 2018. Eix

Arrenca el Marina Day 2018. El 9 de juny se celebra el dia dels Ports Esportius, a causa del bon acolliment de la passada edició aquest any s’han unit a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) multitud de ports de tota la geografia espanyola (Catalunya, Balears, València, Andalusia, Galícia, Astúries, País Basc, etc,) amb la intenció d’apropar-los al ciutadà, durant tot el dia s’organitzaran multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i d’altres àmbits destinades a tota la família.

El Marina Day vol trencar amb la imatge que té molta gent de que els ports són llocs tancats i elitistes, ja que són instal·lacions obertes a tothom on no fa falta tenir un vaixell per gaudir de la seva àmplia oferta d’activitats. Per aquest motiu, el Club Nàutic Vilanova, que s’ha sumat a aquesta iniciativa, el dia 9 de juny acollirà, durant tota la jornada, activitats gratuïtes de promoció de la pràctica de la vela.

El passat any es va estrenar el Marina Day a Catalunya, en l’edició 2018 s’ha traslladat a l’àmbit estatal per consolidar-se com una de les dates de referència del calendari espanyol. Una jornada per apropar-se als ports esportius i gaudir d’una de les joies de la nostre geografia, el mar.

La informació sobre Marina Day de Catalunya està disponible a la web de l’ACPET.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres