Futbol

Álvaro Cardiel i Albert Oliva, les dues primeres incorporacions pel projecte de Victor Doñate

Toni Muñoz Sitges 12-06-2018 13:34 Lectures 792
Álvaro Cardiel i Albert Oliva, les dues primeres incorporacions de l'UE Sitges. Eix

Álvaro Cardiel i Albert Oliva, les dues primeres incorporacions de l'UE Sitges. Eix

La UE Sitges presentava aquest darrer divendres a les instal·lacions d’un Municipal d’Aiguadolç en reformes, les dues primeres incorporacions pel nou projecte del club sitgetà. En Álvaro Cardiel procedent de la Fundació Alt. Vilafranca tornant al l’equip sitgetà on va tenir una curta durada en el projecte d’Angel Calvo i que s’anava al Moja on va jugar dos temporades, i Albert Oliva precedent del Olivella.

D’aquesta manera i així ho avançava el mateix president, en Jordi Martínez, es comença a posar fill a la agulla i anar perfeccionant els dos equips el A de Victor Doñate i el B, l’anomenat Sitges Suburense de Xavi Hereu.

Abans però una setmana després de finalitzar el campionat es va començar a treballar el tema de continuïtat fent oficial el club les renovacions per la propera temporada dels jugadors Gerard López, Marc Martínez, Xavi Martínez, Xavi Rodríguez, Pepe Ruiz, Yago Arenas, Albert Durango, Rafa Garcia i Carlos Labastida, i els porters Ivan Vendrell i Javi Dorado del Sitges.

També ho van fer en  Guillem Viñola, Sergi Plazas, Jorge Ayala, Guillem Gracia i el porter Xavi Garcia del Suburense que suma un total de 18 jugadors.

Amb la fusió del Suburense al Sitges i no aconseguir els objectius un de pujar i els altres de mantenir la categoria amb  tots dos a la tercera Catalana la intenció es perfeccionar un A més competitiu  entrenat per Victor Doñate i un B amb garanties que segur que jugarà al grup 8 tot i que s’ha demanat jugar al grup de Tarragona, entrenat per en Xavi Hereu, com han dit els mateixos tècnics encara hi ha molta  feina per fer, assegurant encara molt moviments e incorporacions en els propers dies.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament