Handbol

El ribetà Eric Lubiano Ruiz segueix guanyant títols amb el FC Barcelona

Eric Lubiano defensant la porteria del FC Barcelona. Eix

Ara fa poc més de dos anys, l'Eric Lubiano Ruiz, jugador porter aleví del equip de handbol "Els Costerets" de Sant Pere de Ribes, va ser cridat per l'equip d'handbol del FC Barcelona, i després de varies proves, al setembre de 2016 es va incorporar a les files del primer equip infantil de primer any de la història d'handbol del FC Barcelona, és a dir, equip compost per nens d'arreu de Catalunya del any 2004.

Tot i ser els més petits de la categoria, van tenir un paper destacat a la lliga Catalana, quedant els quarts classificats, i així van poder disputar els sectors del Campionat estatal a Alacant, on van ser eliminats després de tres partits i només perdre amb els campions del Campionat estatal. Després van quedar segons a la Copa Catalana Infantil perdent la final contra l'equip de La Roca.

Pel que fa a aquesta temporada i ja sent infantils de segon any han guanyat tots el partits que han disputat fent història en el club i arreu d'Espanya. Han guanyat la lliga Catalana infantil, el TOP4, i així classificant-se pels sectors del Campionat estatal infantil i guanyant-los, i així classificar-se per la fase final que es va disputar la setmana passada a Gijón, i que van guanyar, de forma destacada i sense perdre cap partit davant  del Cajamar C.D. Urci Almeria B.