Gimnàstica

Resultats del CG Vilanova al Campionat de Catalunya GAF-GAM

Els medallistes del CG Vilanova al Campionat de Catalunya. Eix

El passat cap de setmana, 30 de Juny i 1 de Juliol es va celebrar el CAMPIONAT DE CATALUNYA de gimnàstica artística a Vic.

L'Equip de BASE 1-2 Femení ha estat entrenat per la Lidia Castillejo i l'Equip GAM ha estat entrenat per la Magalí Caccin. La secció de Gimnàstica Artística Femenina va competir dissabte obtenint grans resultats:

En categoria BASE 1P, la Kate Serrano es proclama CAMPIONA DE CATALUNYA i la Júlia González es queda a portes del podi amb una excel·lent 4a plaça a la classificació general absoluta

En categoria BASE 1G, la Júlia Margalef es proclama CAMPIONA DE CATALUNYA i la Noa Santopietro aconsegueix la 8a posició a la classificació general absoluta.

En categoria BASE 2P, la Alba González es proclama CAMPIONA DE CATALUNYA.

La secció de Gimnàstica Artística Masculina va competir el diumenge aconseguint 4 podis:

En categoria PROMOCIÓ 2, el Jan Humà es proclama 3er de CATALUNYA i l'Edgar Angel 4rt a la classificació general i  per aparells CAMPIÓ a Terra i SOTS CAMPIÓ a Barra fixa.

En categoria PROMOCIÓ 4,  el Marçal Rioja va ser 11è i el David planas 25è a la classificació general absoluta.

En categoria BASE 2, l'Oriol Garcia va ser 5è a la General i CAMPIÓ a Terra i el Rubén Pecellín aconsegueix una molt bona 8a posició a la general absoluta.

Grans èxits de tots els nostres gimnastes que es preparan per la darrera competició de la temporada, el CAMPIONAT D'ESPANYA 2018 que comença el proper 8 de Juliol i finalitza el 15 de Juliol a Guadalajara.