Patí Català

1ª Regata Roig Toqués de patí català

La regata es va celebrar davant de les instal·lacions del Club de Mar i va comptar amb 27 participants, també de Sitges i Cubelles

Club de Mar Vilanova i la Geltrú 10-07-2018 22:48 Lectures 2123
Imatges de la 1ª Regata Roig Toqués de patí català. Eix

Imatges de la 1ª Regata Roig Toqués de patí català. Eix

Aquest passat diumenge dia 8 de juliol es va celebrar a Vilanova i la Geltrú, coincidint amb el 10è aniversari de la mort d’en Francesc Roig Toqués, la primera regata Roig Toqués de patí català amb una gran afluència de públic.

La regata es va celebrar davant de les instal·lacions del Club de Mar i va comptar amb 27 participants, també de Sitges i Cubelles. La jornada es va plantejar com una reivindicació de la passió pel mar i en especial pel patí català, del que se’n va fer una explicació sobre el seu funcionament i les principals característiques. L’acte es va completar amb un dinar popular, l’entrega de premis i finalment una visita a l’Espai Far.

En categoria sènior els tres primers classificats van ser Xavi Roca del Club de Mar de Sitges, Gerard Delmás del Club de Mar de Vilanova i Oriol Puig del Club Nàutic de Sitges. Pel que fa a la categoria junior la primera classificada va ser la Zoa Masana del Club Nàutic de Sitges.

La iniciativa neix de la col·laboració entre l’Associació d’amics Carpa Juanita i F. Roig Toqués i el Club de Mar, conjuntament amb l’ajut del Club Nàutic Vilanova i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.   

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament