Bàsquet

El CB Ribes torna a 1a Catalana

CB Ribes Sant Pere de Ribes 11-07-2018 9:54 Lectures 997
Plantilla del CB Ribes. Eix

Plantilla del CB Ribes. Eix

La tercera plaça assolida durant la fase regular i l’eliminatòria guanyada al Sant Narcís de Girona han donat pas a un nou ascens de l’equip ribetà, que torna a Primera només una temporada després de baixar de categoria.

L’equip entrenat per Toni Segarra es va mantenir durant tota la temporada als primers llocs de la classificació, però la manca de solidesa com a visitant el va distanciar del CN Tàrrega i el Centre Catòlic de l’Hospitalet – 1r i 2n classificats – a la segona volta, emparellant-lo al Santa Coloma a la lluita per la tercera plaça, l’última que donava accés a les places d’ascens. Les casualitats del calendari van voler que ambdós equips es juguessin aquesta tercera plaça a Ribes a l’última jornada, amb els ribetans obligats a guanyar per 19 punts, i l’esforç dels nostres i la unió amb la grada van impulsar l’equip a una remuntada per recordar.

L’equip va afrontar les fases de tercers sense la certesa d’on el portarien realment. Tot i patir al primer partit a Girona, el segon ens va deixar una altra màgica tarda de bàsquet al pavelló ribetà. Superat el Sant Narcís, el Ribes va arribar molt tocat físicament al duel amb el Cerdanyola, que després de convertir-se en el tercer equip que aconseguia guanyar al pavelló ribetà en tot l’any, es feia fort a casa per proclamar-se campió de les fases de tercers.

Això deixava el Bàsquet Ribes esperant a la cua de l’ascens darrera del Cerdanyola i dels Lluïsos de Gràcia.

No ha sigut fins avui que la Federació Catalana de Bàsquet ens ha pogut comunicar la confirmació de l’ascens, posant el final ideal a una temporada llarga i intensa.

Esperem que la continuïtat del nucli del grup i la retrobada comunió amb el públic ribetà esperoni els jugadors a donar-ho absolutament tot per donar un pas més com a equip.

Ascens a 1a Catalana 2017/2018:

Víctor Escobedo, Alexander Chifflier, Arnau Martrat, Adrià Miró, David Fernández, Gerard Pascual, Guillermo Franco, Toni Segarra, Rafel Rius, Òscar Guiu, Adrià Villar, Marc Genesias, Guillem Ballús i Yeison Colón.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament