Hoquei patins

Pere Varias, un any més al Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 16-07-2018 21:55 Lectures 948
Pere Varias a la banqueta del Noia. Eix

Pere Varias a la banqueta del Noia. Eix

El Noia Freixenet està acabant de perfilar l’equip de la temporada 2018-2019. El sadurninenc Pere Varias continuarà dirigint el projecte esportiu del primer equip de la Capital del Cava, acompanyat de tot el seu equip tècnic.

El tècnic sadurninenc afrontarà una temporada ambiciosa i il·lusionant ja que el Noia Freixenet disputarà, després de sis temporades, la Lliga Europea. Per Varias, l’accés a la màxima competició estatal és un fet molt positiu assegurant que «l’equip al llarg de la temporada ha fet mèrits suficients per consolidar la quarta posició de l’Ok Lliga». A més, assegura que és «un gran repte pel Club» i «un regal per l’afició negra-i-vermella que aquest any ha pogut gaudir de grans partits a l’Olímpic».

Varias va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 a CP Calafell Tot l’Any, amb un equip recent pujat a l’Ok Lliga. Després va iniciar un nou projecte amb el Moritz Vendrell, per tornar, ara fa tres anys, al club del seu poble, el Noia Freixenet.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres