Natació

Alejandro Bravo Fachini aconsegueix el bronze

El nedador vilanoví ha aconseguit aquest passat cap de setmana la tercera posició dels Campionats d’Espanya de natació que s’han disputat a les piscines de Sabadell en categoria aleví.

Va obtenir el triomf a la prova de 100 metres lliures, i va aconseguir una quarta posició a la prova de 200m. i cinquè classificat a la prova de 100m papallona, que juntament amb les quatre medalles que va aconseguir al campionat d’hivern celebrat a Manresa i les dues del campionat d’estiu de Reus el situen en un valor de futur important.

Alejandro Bravo Fachini neda amb el Club Natació Sitges, en només dos temporades ha aconseguit batre records del club.