Correcte inici

CF Vilanova - CE Sabadell . Fede Carrasco

CF Vilanova 0 - CE Sabadell 2

Primer partit de pretemporada de l'equip vilanoví on va demostrar un bon intent de continuar el sistema de joc en equip i combinatiu de la passada temporada amb una destacada consistència defensiva malgrat la derrota davant d'un rival molt superior i amb més rodatge.

El resultat que era el de menys,(el Sabadell va venir amb el 2B) va poder ser mes ampli donat que els visitants van disposar de 7-8 ocasions clares de gol, mentre els vilanovins que hauran de treballar molt en atac, no en van disposar de cap.

Prometedor inici amb bon balanç del Vilanova en el primer assaig  donat el poc entrenament encara a hores d'ara, on cal tindre clar això si, que Valldosera no pot ni ha de resoldre tots els problemes en atac. Lo que la temporada passada va ser suficient on també marcava Victor Delgado, pot no ser-ho ara.(Ahir es va evidenciar clarament la necessitat d’un altre "9").

Entre els nous, Aleix Semur, molt bé, el més destacat. Molina bons detalls. Nito es Nito. Javi Martínez encara lluny del gran porter que és. Antolinez voluntariós però amb excés de pes. Hernando desconnectat, poc adaptat al sistema encara.

33 graus xafogosos de calor. Quasi 300 espectadors molts de Sabadell. El partit va començar amb 25 minuts de retard per un considerable esborrany al terreny de joc.

L’àrbitre del partit va aturar el joc per hidratació dels jugadors als minuts 30 i 59 .

La primera part el Vilanova va aconseguir mantindré la porteria a zero. A la segona i amb un joc mes avorridot i amb un grapat de canvis, els visitants van aconseguir marcar el seus gols als m.58 i 91.

No hi van ser per motius diferents al Vilanova, Marcel, Lebrero i David Gómez.

CF Vilanova: Nito, Aleix, Dani Antolínez, Víctor Morillas, Ignasi Valldosera, Óscar Hernado, Álex Iloie, Pinilla, Codina, Aleix Vall, Iván Torres, Carlos Molina, Fèlix, Íker, Javi Martínez, Áxel, öscar Barragán i Alejandro Pascua.

Árbitre: García Colomer