Un primer empat per començar

La pretemporada del dos primer equips de la UE Sitges, el A i el B

Les Cabanyes – Sitges-Suburense. Eix

Llorenç del Penedès 2 – UE Sitges A

El Sitges A es desplaçava amb 15 jugadors per afrontar el primer assaig de pretemporada. Amb tan sols tres entrenaments i amb moltes baixes el Sitges de Victor Doñate empatava a dos a Llorenç del Penedès en el primer partit de preparació.

Un resultat final que deixava contents a tots en el que el tècnic del Sitges que disposant amb 13 efectius i dos juvenils va començar a veure cosetes, quedant molta feina per fer per arribar en bones condicions a l’inici del campionat de lliga.

Els gols del Sitges els feien Álvaro Cardiel de penal i Alex Pérez.

Per aquest primer assaig el onze que va contar Victor Doñate fou el composat per en Xavi Garcia, Jorge Ayala, Karim, Pablo, Victor Navarro, Álvaro Cardiel, Albert Durango, Dani Midgley, Alex Pérez, Joel, (juvenil) e Isaac, a la segona meitat també jugaven Xavi Martínez, Jano, Victor Fernàndez, Raul (juvenil) Masec Martínez i Javi Dorado.

Juguen aquest dissabte el segon test de pretemporada al camp del Roda de Barà a partir de les 18 hores.

Es pot guanyar però es perd el torneig en els penals

Les Cabanyes 1 – Sitges-Suburense 1

Lázaro Oertli marca el primer gol en la historia del Sitges-Suburense.

L’equip de Xavi Hereu aconseguia el primer empat de la seva historia com a segon equip de la UE Sitges en el partit de festa Major a Les Cabanyes en un primer assaig de la pretemporada.

Un Sitges-Suburense que jugava una acceptable primera part tenint més la possessió de la pilota però al que li va faltar remat i una segona en la que tot i que les Cabanyes es posava per davant al minut 53, reaccionava l’equip sitgetà fent l’empat cinc minuts més tard Lázzaro Oertli, i gaudint d’un parell d’ocasions per poder guanyar, en un partit en que el cert és que aquest Sitges està plegat de molts joves jugadors i causava bones sensacions però que li queda encara molta feina per fer en aquest nou conjunt.

Amb empat a un s’arribà a la tanda dels penals que acabava guanyant l’equip local de Les Cabanyes per 4 a 3.

Per aquet encontre en Xavi Hereu contava amb aquests jugadors: Alex Serrano, Adrià Comí, Aleix Neisel, Bruno Pijnenburg, Guillem Diaz, Kevin Amate, Lazzaro Oertli, Marc Vidal, Raul Sánchez, Franc German, Rubèn Cabrera.

A la segona meitat també jugaven Sergi Formatgé, Xavier Enrique, Anibal Alejandre, Antoine Gómez, Eric Sánchez, Abdon Vidal, Manu Ortigosa i Franco Delonte.

El proper partit del Sitges-Suburense aquest dissabte a partir de les 18 hores a Sant Pere de Riudebitlles.