OK Lliga

Sergi Llorca, cedit una temporada més al Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 22-08-2018 10:13 Lectures 1032
Sergi Llorca. Eix

Sergi Llorca. Eix

El Club Esportiu Noia Freixenet i el Futbol Club Barcelona han arribat a un acord per ampliar una temporada més la cessió de Sergi Llorca al club sadurninenc. Amb la renovació de la cessió, Pere Varias tanca l'equip que entrenarà aquesta temporada.

En declaracions a la web del Club, Llorca s’ha mostrat «molt content de seguir al Noia Freixenet, i amb moltes ganes de seguir creixent com a equip i individualment». El jove jugador reconeix, també, que «la temporada passada vaig fer un pas endavant a l’Ok Lliga, gràcies al bon any que vam fer i que l'equip va competir a un molt bon nivell».

Sergi Llorca va començar al Caldes als quatre anys on va guanyar un Campionat de Catalunya. Al 2010 va iniciar la seva trajectòria esportiva al FC Barcelona on va guanyar tres Campionats de Catalunya i tres d’Espanya, a més d’una Copa de la Princesa i la lliga de Primera Divisió estatal. Llorca va arribar al Noia Freixenet ara fa un any després de jugar al CP Vic i, aquest 2018, ha guanyat la Copa Llatina amb la sub-23.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres