Derrota inoportuna

Als de Xavi Hereu li remunten un 0 a 2 els locals en els darrers tres minuts del temps reglamentari

Segur de Calafell 3 – Sitges-Suburense 2

El Sitges B sumava la primera derrota de la pretemporada, en aquest cas davant de l’equip d’Emiliano Bati, el Segur de Calafell, tot en un partit que començava molt bé amb gol de penal d’Aleix Niesel al minut 9 fent el segon d’un magnífic xut Pau Almirall al minut 24 en una molt bona primera part jugada per l’equip sitgetà.

La decoració va canviar a la segona meitat, el Segur posava mes pólvora donant un bon pas endavant, és cert que els sitgetans anaven controlant fins que un altre penal, el xiulat per l’àrbitre posava als locals dintre del matx en dues badades en defensa, l’equip de Bati empatava al 87, fent el tercer al 89 sense temps per la reacció del Sitges B, en un enfrontament que se li va fer molt llarg, acabant perdent per 3 a 2 però que potser el més just hagués estat l’empat.

L’alineació: Alex Serrano, Abdon Vidal, Pau Almirall, Niesel, Aníbal Alejandro, Alex Torres, Bruno, Guillem Diaz, Kevin Amate, Rubèn Baño i Manu Ortigosa.

També van jugar Marc Vidal, Raul, Rubèn Cabrera, Xavier Enrique, Manu Martin, Alex Ferrat, Adrià Comi, Antoine Come, Xavier Enrique, Manuel Martín, Xavi Martínez, Albert Durango i Albert Bosch.