Un bon triomf per tancar la pretemporada

La decisió sorprenent de l’àrbitre al mostrar la segona groga a Marc Martínez deixa al Sitges en inferioritat des de el minut 34

Les Cabanyes – UE Sitges. Eix

Les Cabanyes 1 – UE Sitges 3

Amb dos derrotes, dos empats i una victòria el Sitges de Victor Doñate tanca una pretemporada atípica entrenant a Canyelles i jugant tots els partits fora d’Aiguadolç. D’aquesta manera s’enceta un nou projecte amb tota la il·lusió, comptant amb una plantilla molt jove amb qualitat amb la intenció de poder arribar en bones condicions físiques al debut d’un campionat en la que regularitat de l’equip ha de ser la clau.

De la millor manera tancava el Sitges la pretemporada a les Cabanyes ja no per el 1-3 final, si per la sensacions mostrades per l’equip sobretot quan jugava amb tots els seu efectius. Un Sitges molt superior fins que l’àrbitre es va treure de la màniga la segona groga al jugador del Sitges, Marc Martínez, al minut 34 deixant a l’equip sitgetà en inferioritat numèrica molt minuts.

Des de els primers dos minuts amb gol d’Isaac Martínez en un a molt bona jugada d’atac, els de Victor Doñate van mostrar la seva superioritat creant infinitats d’ocasions, fent el segon en una altre molt bona internada d’Isaac Martínez per la banda rematant Alex Pérez el 0-2 posant el 0-3 Raul al minut 34, el gol local arribà al 87 en badada en defensa del Sitges, posant punt i final a un partit en que l’equip donava un bon pas endavant pensant ja en l’inici del campionat a Masquefa.

El darrer onze de la pretemporada del Sitges: Xavi Garcia, Albert Oliva, Edgard Fontiveros, Victor Navarro, Xavi Rodríguez, Marc Martínez, Raul Barneda, Álvaro Cardiel, Alex Pérez, Dani Midcley e Isaac Martínez.

També jugaven Jano Ramos, Joel Pascual, Xago Arena, Jorge Ayala, Victor Fernàndez i Pablo Pérez.

L’hora de la lliga

Amb la intenció de fer un bon campionat el nou projecte de Victor Doñate comença la seva participació en aquest grup 12è de la Tercera Catalana al camp d’un pràcticament desconegut per l’equip sitgetà, el Masquefa, un Sitges que te el llistó molt alt, el tercer lloc aconseguit la darrera  temporada, millorar-lo seria jugar la promoció tot i que la realitat apunta que no serà fàcil, ja que d’entrada presenten un equip molt renovat tenint per davant un Cubelles que pràcticament compta amb el mateix bloc, un Moja que vol tornar a la segona Catalana, un Òdena que parteix com un altre dels favorits així com amb un Olivella entrenat per en Rafa Porras que per plantilla pot aspirar a tot, per tant restant 34 jornades del tot emocionants en que el gran objectiu per aquest Sitges ha de ser regular des de principi al final si vol lluitar amb els grans favorits.

El partit es juga aquest diumenge al punt de las 19 hores a Masquefa.