Victòria i classificació als quarts de final de la Lliga Catalana

Caldes - CE Vendrell. Eix

Ahir al vespre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei sobre patins va disputar el seu primer partit a la pista del Caldes, corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana.

Al descans es va arribar amb un 1 a 1 al marcador, amb gol de Manu Necchi al minut 23. I el partit va finalitzar amb un 1 a 2 favorable per al Vendrell, amb gol de Pablo Nájera al minut 40.

Amb aquesta victòria, l'equip ja queda classificat per jugar els quarts de final d'aquesta competició, que tindran lloc a Igualada el dies 3 i 4 de setembre. Però abans, es disputarà el primer lloc del grup A contra el Barça Lassa en el partit que tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell. L'entrada d'aquest partit és gratuïta i ja es podrà adquirir la targeta de col•laborador de la temporada 2018-2019.