Punt positiu

L’equip sitgetà debuta per tercer any consecutiu a camp contrari sumant, amb dos victòries i un empat

Plantilla de la UE Sitges 2018/19. Eix

Masquefa 1 – UE Sitges A 1

La UE Sitges sumava un punt amb diferents lectures a Masquefa, en un partit que es va poder guanyar o perdre, però es va acabar empatant al darrer sospir. Els de Victor Doñate però no Van tenir la seva millor posada en escena, encaixant el gol local al minut 19 per David Garrido, jugant una fluixa primera part al que potser li va mancar més ritme però es transformaven totalment a la segona gaudint d’ocasions per poder fer molt de mal a un Masquefa més dedicat a aturar el joc que de jugar.

La reacció del Sitges als segons 45 minuts de joc sorprenia a l’equip local que va treure la seva arma, no jugar ni deixar fer-lo. També és cert que a l’equip li mancava encert en el remat final, tot i gaudir de molt bones ocasions la pilota no entrava, però pràcticament en temps d’afegit el juvenil Raul Barneda que havia sortit minuts abans veu porta posant el 1-1 i ja en la descompte un remat del Sitges es passeja per davant la porta del Masquefa sense entrar, certificant d’aquesta manera el primer empat en el debut lliguer d’aquest nou projecte dirigit per en Victor Doñate.

UE Sitges: Xavi Garcia, Albert Oliva, Edgard Fontiveros, (Raul Barneda 69) Jan Romagosa, Victor Navarro, (Geri 46) Marc Martínez, Álvaro Cardiel, Marc Navarro, Dani Midcley, (Yago Arenas 69) Isaac Martínez, (Jano Ramos 79) Alex Pérez (Joel Pascual) al 46.

El Sitges rep a l’Òdena aquest dissabte en el que serà l’estrena després de la reforma de millora del camp, al punt de les 17 hores davant un Òdena que s’ha reforçat molt bé venint del guanyar al Montserrat Igualada per 3-1.