Tercera Catalana grup 10

Un bon final en un partit boig

Ferran Pérez amb tres gols dona el triomf en un partit que sempre es van posar per davant els de Xavi Hereu

Veterans de Catalunya – Sitges-Suburense. Eix

Veterans de Catalunya 4 – Sitges-Suburense 5

El Sitges B aconseguia treure els tres punts en el seu debut a la lliga al grup 10è al camp del Veterans de Catalunya, en un partit de nou gols en el que el futbol ofensiu superava al defensiu, però en que l’equip sitgetà que és va mostrar molt compacte en defensa al llarg de la pretemporada en aquest feia aigües sobre tot a pilota aturada tenint que millorar i molt en els proper compromisos, tot i això es va lluitar fins el final amb un golarro de falta del golejador Ferran Pérez al minut 89 que feia justícia al millor encert sitgetà.

Molt aviat al minut 7 Guillem Diaz rematant a boca de canó posava per davant al Sitges-Suburense, però un minut més tard en resposta local Alex Gallego empatava, a partir d’aquí s’iniciava el recital, Ferran en una molt bona jugada per la banda amb un magnífic xut de nou al minut 11, l’equip sitgetà prenia avantatge amb el 1-2, al 27 però en badada defensiva i de falta, el local Sergio Mora empatava a 2, al 39 Ferran Pérez es treia de la màniga un altre golàs, el 2 a 3, empatant Gómez Peñalver al minut 42 arribant al descans amb el sorprenen empat a tres.

Millorant en defensa a la represa però amb la incertesa del marcador l’equip sitgetà donava la sensació d’anar controlant, deixant menys espais tot i que las pilotes penjades dintre de l’àrea seguien portant moltes inquietuds ja que els locals d´aquesta maneta estavellaven dos pilotes al travesser, abans, al minut 47 Bruno tornava avançar al Sitges-Suburense amb el 3 a 4, empatant ells dos minuts més tard en gol fet en pròpia porta al 49, el gol del triomf va arribar quan ja es pensava en l’empat final, una falta llançada magistralment per Ferran donava els tres punts i la primera victòria al Sitges B a camp contrari.

A la fi del partit el tècnic Xavi Hereu feia lectura de com havia anat tot: ‘sense cap mena de dubte la nota negativa del partit ha estat les facilitats donades en defensa, contents per sumar la primera victòria, el més important és començar amb bon peu, sabem que és una lliga que es fan molts gols, aquest aspecte el tenim clar, el més preocupant és que hem encaixat gols a pilota aturada, en positiu cal destacar que hem jugat molt bé per les bandes, ara toca millorar en defensa i encara resta per treballar molt’.

Alex Serrano, Guillem Diaz, Bruno Pinenburg, Xavi Martínez, (Xavi Enrique 46) Albert Durango, Ferran Pérez, Pau Almirall, (Gerard Benazet 77) Gerard Chacón, (Rubèn Cabrera 46) Kevin Amate, (Adrià Comi 65) Rubèn Baño, (Nico 46) i Aleix Niesel.

El Sitges-Suburense rep aquest diumenge a partir de les 17 hores al Santa Eulalia que ve d’empatar al seu camp a un amb el Poble Sec.