Futbol sala

El bar GSG guanya la tercera supercopa consecutiva

El bar GSG guanya la tercera supercopa consecutiva. Eix

El passat diumenge es va disputar la Supercopa de futbol Sala de Sitges, partit que enfrontava al campió de lliga, la Penya Barcelonista contra el campió de la Copa, el Bar GSG.

Dennis Martínez avançava al minut 6 al Bar GSG amb un gran gol a passi de Toni, la primera part del partit va ser de domini seu mentre que la Penya intentava fer alguna tímida contra, fet pel qual feia pujar al marcador el 2 a 0 a favor del GSG obra d’Ernest Aznar a passi d’Eloi Sentís, i d’aquesta manera quedava el marcador a la mitja part.

A la represa la Penya va recuperar el control de la pilota i es va començar a aproximar a l’àrea rival, Albert Huete va fer quatre xut al pal, i sumat a això la gran actuació del porter del GSG, Àlex Soteres, va ser impossible capgirar el marcador, qui si ho feia era Dennis Martínez que en un passi d’Abdel el Habbri va marcar a plaer, ja en els últims minuts de joc i amb porter-jugador Abdi Ahruch amb una impressionant galopada va deixar enrere els defensors i va marcar el quart i definitiu gol amb al que aconseguien la tercera Supercopa consecutiva amb un resultat final de 4 a 0.  El MVP del partit va ser Lucas Amat del bar GSG.