Un Sitges-Suburense amb gol suma la segona victòria consecutiva

L’equip sitgetà iguala per dos cops un marcador desfavorable decidint a la segona part Adrià Comí amb un hat trick clau en el triomf

Sitges-Suburense – Santa Eulàlia . Eix

Sitges-Suburense 4 – Santa Eulàlia 2

L’equip de Xavi Hereu guanyava per 4-2 al Santa Eulàlia començant de la millor manera el campionat en aquest grup 12è de la Tercera Catalana sumant el sis punts en les dues primeres jornades, l’equip que va haver de jugar al nou Pins Bens degut al endarreriment de les obres al municipal d’Aiguadolç, jugava amb un to seriós igualant per dos cops el marcador, reaccionant amb encert a les facilitats que havien donat en els primers dos gols encaixats, demostrant al llarg del matx que te molta arribada i gol però que te que millorar defensivament, és obvi que això acaba de començar faltant molta feina per fer tot i que la realitat diu que corregint aquests aspectes ningú dubta que ho donaran tot.

Potser va faltar en els primers 40 minuts control a l’equip sitgetà, mentre es tenia la pilota l’equip anava donant mostres del seu perill però quan no es tenia la pilota es patia arribant els d’Hospitalet  amb massa comoditat, és cert que el primer gol arriba en una badada de marcatge amb el llançament d’un corner que el visitant Ricard Pascual aprofita per fer el 0-1, reaccionant l’equip arrodonint un bon atac amb el remat del que va ser el golejador de l’equip, Adrià Comí, de poder posar-se per davant l’equip amb internada de Nico encarant al porter però aquest refusant amb el cos el seu remat arribà el 1-2, aprofitant un altre badada en defensa del Sitges-Suburense Israel Freiros al minut 29. El golàs de rosca del local Adrià Comí al 37 deixava tot per decidir al arribar al descans amb el 2-2.

Dos canvis feia el tècnic i tot dos del mig del camp amb la intenció de buscar control amb la sortida al terreny de joc d’Abdó Vidal així com més profunditat amb l’aportació de Ferran Pérez mentre que l’equip visitant ja des de principi buscant un joc més directe també va disposar de les seves ocasions, Ferran Pérez trencava la igualada aprofitant una internada de Nico que el va deixar sol, l’expulsió per dues grogues del visitant Alejandro Cravioto al minut 76 deixava amb inferioritat al Santa Eulalia, que tot i això estavellaven la pilota al travesser buscant la esquena dels defensors de l’equip sitgetà, arribant la sentencia en jugada de contraatac en que Adrià Comí no errava fent el seu hat trick al 92, certificant la seva segona victòria consecutiva en un partit en que la intensitat de l’equip així com el poder de reacció els va donar el seu fruit.

Alex Serrano, Guillem Diaz, Bruno, (Gerard López 73) Xavi Martínez (Abdó Vidal 46) Bruno, Albert Durango, Guillem Viñola (Guillem Fonoll 87) Kevin Amate, (Ferran Pérez 46) Adrià Comí, Nico (Gerard Benazet 87) i Abdel Karim.

L’equip es desplaça aquest diumenge al Municipal Dani Jarque a Sant Boi de Llobregat per jugar davant de la Ciutat Cooperativa, equip que és penúltim amb 0 punts ja que perdia a la primera jornada a domicili davant el Iberia per 0 a 2, perdent en aquesta jornada al camp del Poble Sec per 2 a 0, conjunt que en dos jornades encara no ha fet cap gol. L’hora d’inici les 12 hores.