Bàsquet

El Samà Vilanova inicia la temporada amb més de 300 jugadors en joc

El Bàsquet Samà Vilanova va celebrar dissabte la Diada del Club i presentació de la temporada 2018-19. Enguany el club competirà amb 27 equips formats per 311 jugadors i jugadores

CB Samà Vilanova i la Geltrú 12-09-2018 9:44 Lectures 1651
Diada i presentació dels equips del CB Samà. Eix

Diada i presentació dels equips del CB Samà. Eix

Al llarg de tot el matí es van disputar partits amistosos al  CEM  Isaac Gàlvez on es van poder veure les novetats de cada formació i treballar la posada en forma de cara a la competició que començarà en la majoria de casos les pròximes setmanes.

A la tarda es va dur a terme la desfilada de tots els equips, així com la tradicional foto de família. Aquesta temporada defensaran la samarreta del  Samà  16 equips masculins, 9 de femenins i 2 de mixtes. Els sèniors A femení i masculí jugaran la competició a Primera Catalana, amb plantilles formades majoritàriament per jugadors i jugadores procedents dels equips base del  Samà .

Destaca, a més, la recuperació d'un sènior masculí B i la creació d'un equip femení sots 25.

Les formacions de la base disputaran competicions federatives en diferents nivells, arribant a nivell A i a Interterritorial en alguns casos. Els més petits faran trobades i competicions escolars.

En l'àmbit tècnic cal dir que el Club compta aquest any amb un equip de 40 entrenadors i entrenadores, ajudants i preparadors físics.

Al llarg dels darrers dies alguns equips ja han començat la competició disputant fases d'ascens de categoria. Aquest cap de setmana, el sènior femení A ja inicia la la lliga, amb la visita del CB Morell al CEM Isaac Gálvez, a les 18 h.

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres