Futbol 7

El CE Nova Olivella comença la temporada de futbol 7

Rafa Linares Olivella 12-09-2018 9:52 Lectures 677
Plantilla de CE Nova Olivella. Eix

Plantilla de CE Nova Olivella. Eix

La secció de futbol 7 ja porta dues setmanes amb els entrenaments. I sembla que ja comença a preparar la temporada 2018-19 amb dos partits amistosos, dilluns 10 van jugar contra el Pico Pala, i el proper dilluns 17 contra el Running Filipides, vells coneguts de l’afició olivellenca a la lliga de Vilanova.

Jonay Reguera segueix preparant la nova plantilla amb diverses incorporacions per una temporada ben carregada de partits i molt exigent. La novetat d’aquest any és la Lliga comarcal de Vilafranca del Penedès F7. L’equip olivellenc lluitarà per les dues lligues, la de Vilanova (Segona B), i la de Vilafranca (encara per definir), amb un plantilla ben gran. Encara és aviat per parlar d’unes lligues que tindran el seu punt de partida a meitat del proper mes d’octubre.
 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament