El sènior femení cau derrotat en dues pròrrogues

Bàsquet Samà Vilanova SFA – CB Morell A. Eix

El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova SFA 56 – CB Morell A 62

Jugadors: Laura, Andrea, Judith, Anna, Anira, Marina, Laia, Xènia, Mireia
Parcials: 10-20, 12-6 (22-26), 13-10 (35-36), 14-13 (49-49), 7-13 (56-62)

Després d'una gran pretemporada, jugant partits contra equips de copa Catalunya i de primera Catalana, el sènior femení del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú iniciava la temporada davant d'un dels equips que, segurament, estarà a la part alta de la classificació, el C.B. Morell.

Les visitants van sortir amb molta energia a la pista. Des de l'inici van gaudir d'un gran encert en el tir de tres i van arribar a posar un parcial de 2-19.

Això no va fer que les samistes desconnectessin del partit. En un segon període on defensivament van mostrar un nivell excel·lent, van deixar el rival amb només sis punts, les vermelles van retallar distàncies i van quedar-se a només cinc punts.

El ritme del partit semblava que el portava el Samà. I de mica en mica conformar els minuts, van remuntà el marcador i es va posar fins i tot set punts a dalt. Però dos triples consecutius de les tarragonines van fer que el partit acabés marxant a la pròrroga.

Finalment després de la primera part de la pròrroga molt igualada, un major encert del CB Morell va fer que l'equip de Tarragona s'acabés portant el partit.

La pròxima jornada, el Sènior Femení del Club Bàsquet Samà, visita la pista del Reus Ploms. Serà dissabte a les 19.30h.