Golf

Sitges acollirà una nova edició de l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

El camp de golf de Terramar es prepara per acollir el torneig que reunirà jugadores de 25 països del 20 al 23 de setembre en el que serà un esdeveniment de gran projecció internacional

Redacció Sitges 19-09-2018 10:10 Lectures 2749
Sitges acollirà una nova edició de l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open. Ajuntament de Sitges

Sitges acollirà una nova edició de l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open. Ajuntament de Sitges

Més de cent de jugadores de 25 països jugaran l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open del 20 al 23 de setembre al Club de Golf Terramar, l'esdeveniment declarat d’especial interès a Sitges i de gran projecció internacional que atraurà a la gespa local jugadores com Catriona Mathew, Anna Nordqvit o Sandra Gal.

L’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open es reafirma com una de las grans referències del Circuit Europeu Femení Professional, una competició que, tot just a punt d’iniciar-se la seva segona edició, ja ha aixecat una gran expectació entre les jugadores i mitjans de comunicació. L’amplíssim llistat d’inscrites ha superat totes les expectatives i ha obligat a celebrar una jornada prèvia de classificació. Així, en la jornada prèvia de dilluns, es van classificar 3 noves jugadores, que se sumen a les 108 ja acceptades.

Durant la presentació del torneig, la Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, va explicar que la importància per contribuir a la internacionalització de la imatge del nostre municipi. Som molt més que sol i platja, som una localitat amb grans al·licients culturals, gastronòmics i esportius, i en aquest sentit el torneig contribueix no només a donar-ho tot a conèixer sinó a fomentar la desestacionalització de la temporada turística, perquè a Sitges, que aposta per accions sostenibles i responsables, es pot visitar durant tot l’any. En aquest sentit, hem declarat aquesta competició com a esdeveniment d’especial interès”.

L'impacte econòmic per al municipi s'ha valorat en més de 300.000€ tenint en compte les més de 2.000 room nights que es van generar en motiu de la celebració de l’esdeveniment l’edició anterior. L'impacte en mitjans del torneig s'ha valorat en més de 10.000.000€ tenint en compte televisió, premsa i digital.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans