OK Lliga

El Vendrell perd 3 a 2 a la pista del Reus Deportiu

Reus Deportiu - CE Vendrell. Eix

El CE Vendrell va perdre per un ajustat 3 a 2 a la pista del Reus Deportiu i amb un final molt emocionant.

El Reus Deportiu es va avançar amb un gol de Joan Salvat al minut 9. Al minut 19, Àlex Rodríguez va fer el 2 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, al minut 39, Emanuel Necchi va retallar la distància al marcador. Als darrers segons del partit, el Vendrell se la va jugar posant el cinquè jugador a pista, però no va sortir bé la jugada i Marc Julià va fer el tercer dels reusenscs aprofitant l'absència de Gerard Camps a la porteria. Tot i aquest dur cop, Jordi Ferrer encara va tenir temps de fer el definitiu 3 a 2.

Durant el partit es va lesionar Iker Casado. S'està a l'espera de proves mèdiques per conèixer l'abast de la lesió.

El proper dissabte 29 de setembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita de l'Alcobendas en el partit corresponent a la segona jornada de l'OK.

REUS DEPORTIU (3): Càndid Ballart (p), Joan Salvat, Marc Julià, Àlex Rodríguez i Cèsar Carballeira - cinc inicial – Joan Salvador Escala, Romà Bancells, Tiago Miguel, Cristian Rodríguez i Juan José Matilla (p).

CE VENDRELL (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Pablo Nájera i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (9') Joan Salvat; 2-0 (19') Àlex Rodríguez; 2-1 (39') Emanuel Necchi; 3-1 (49') Marc Julià, i 3-2 (49') Jordi Ferrer.
Àrbitres: Antonio Gómez i Joel Garcia.