Equipaments

Ronaldinho i Carles Puyol inauguren demà dimecres el camp de futbol Cruyff Court de les Roquetes

Redacció Sant Pere de Ribes 25-09-2018 16:33 Lectures 3950
Ronaldinho i Carles Pujol inauguren demà dimecres el camp de futbol Cruyff Court de les Roquetes. EIX

Ronaldinho i Carles Pujol inauguren demà dimecres el camp de futbol Cruyff Court de les Roquetes. EIX

Demà dimecres, a partir de les cinc de la tarda, s’inaugurarà a la pista esportiva de Sant Agustí de les Roquetes el camp de futbol Cruyff Court. L’acte comptarà amb la presència dels exjugadors del FC Barcelona, Ronaldhinho (que exercirà de padrí) i Carles Puyol (patró de la Fundació). També hi seran l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido; la regidora de Joventut i Esports de les Roquetes, Noelia López; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Xavier Bertolín; el vicepresident primer de l’Àrea Social del FC Barcelona Jordi Cardoner; entre d’altres personalitats i representants institucionals i la participació d’alumnes de 5è i 6è de primària.

El Cruyff Court Les Roquetes és el sisè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arran de la col·laboració entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. 

A Sant Pere de Ribes, el projecte és fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i la Fundació Cruyff amb la finalitat de convertir les pistes de Sant Agustí de les Roquetes en un punt de referència per a la pràctica esportiva i benestar físic mitjançant activitats esportives i de lleure, integrat en el seu entorn i fomentant la cohesió social. L’actuació integral que ha portat a terme l’Ajuntament, amb un pressupost de 350.000 euros, ha permès renovar la grada, el paviment, el mobiliari urbà, la il·luminació i la jardineria i incloure a l’espai una pista de bàsquet i una zona de passeig, tot convertint-lo en una emplaçament esportiu obert al veïnat i d’accés lliure amb grans obertures i baranes d’alçada més reduïda.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que fomenten la pràctica esportiva entre infants i joves en situació de vulnerabilitat i que pretenen transmetre valors como la responsabilitat, el respecte, la inclusió i el joc en equip i l’educació en hàbits saludables. L’Street Workout està format per elements i barres d’exercici que permeten involucrar tots els grups musculars dels cos.

El camp de futbol de gespa artificial es va finalitzar primer a principi d’any permetent així el seu ús i que acollís els partits preliminars del torneig anual escolar Cruyff Courts 6 vs 6, de nens i nenes d’11 i 12 anys, que es van disputar a la primavera.  Posteriorment, acabades les obres de la segona fase que contemplaven la resta de l’actuació, a final de juliol es va obrir l'accés a la resta de les instal·lacions de la part superior i l'Street Workout.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans