Tir amb arc

Bon cap de setmana pels esportistes de Tir amb arc del Penedès

Els arquers de l’escola de Tir amb arc del Penedès . Eix

Els arquers de l’escola de Tir amb arc del Penedès . Eix

Aquest passat cap de setmana, dels dies 29 i 30 de setembre s’han celebrat a Saragossa dues competicions de tir amb arc de la modalitat d’aire lliure amb una bona participació d’arquers de l’Alt Penedès. Concretament el XXXIX Trofeu Verge del Pilar, el dissabte dia 29 i el XIV Trofeu Ciutat de Saragossa, el diumenge dia 30.

Els arquers de Vilafranca del Penedès Jaume Montull Rué participant en la categoria d’arc longbow sènior masculí ha obtingut el primer lloc en el Trofeu Verge del Pilar i una molt meritòria segon lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa i Maria Elisa Montserrat Batet en la categoria d’arc instintiu sènior femení ha obtingut el primer lloc en el Trofeu Verge del Pilar i el tercer lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa que juntament amb els arquers de Santa Margarida i els Monjos, la Raquel Redondo Garcés, participant en la categoria d’arc nu sènior femení que va obtenir un segon lloc en el Trofeu Verge del Pilar i el tercer lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa i el Manuel Alejandro Cabello Vidal participant en la categoria d’arc nu sènior masculí ha obtingut el tercer lloc en el Trofeu Verge del Pilar i el quart lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa. També destacar del Baix Penedès a Manuel Rodríguez Montoro Vidal participant en la categoria d’arc nu sènior masculí ha obtingut el segon lloc en el Trofeu Verge del Pilar i el cinquè lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa i Elisabeth Rodríguez Garcia participant en la categoria d’arc nu sènior femení que va obtenir un tercer lloc en el Trofeu Verge del Pilar i el sisè lloc al Trofeu Ciutat de Saragossa.

Un bon botí de trofeus que van viatjar de Saragossa al Penedès

També dir que aquest 2018 també està sent un bon any per els arquers de la nostra comarca doncs entre altres resultats obtinguts fora el territori català, tenim els disputats a Osca (14-01-2018) en el Trofeu de Sant Vicenç de Tir en Sala els quatre representants de l’Alt Penedès obtingueren tres victòries i un segon lloc molt ben treballat. En Jaume Montull Rué fou el campió en la categoria d’arc longbow sènior masculí, la Maria Elisa Montserrat Batet també va guanyar en la categoria d’arc instintiu sènior femení i també guanyadora fou la Raquel Redondo Garcés en la categoria d’arc nu sènior femení. En Manuel Alejandro Cabello Vidal va obtenir la segona posició en la categoria d’arc nu sènior masculí.

El tir amb arc és un esport força desconegut a la comarca per el públic en general a la comarca de l’Alt Penedès i molt especialment a Vilafranca del Penedès i els seus voltants més propers que compten amb una bona quantitat d’arquers i de qualitat que competeixen en totes les seves disciplines participant, amb un gran palmarès d’èxits com a esportistes, entre d’altres, en Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i altres competicions d’arreu de Catalunya, d’Espanya i algunes d’internacionals, sent dignes representants de la nostra comarca tot i que, malauradament, s’han d’entrenar fora de la comarca i en clubs de fora doncs les entitats i administracions locals no en fan gens de cas a aquest esport, tant demandat en altres llocs, ni proporcionen cap espai físic per la practica d’aquest esport.

La pròxima cita dels nostres arquers serà els propers dies 6 i 7 d’octubre a Lleida dins el XXVI Trofeu Ciutat de Lleida on disputaran dos torneigs de la modalitat d’aire lliure, el primer el dissabte dia 6 d’octubre amb la Competició de Round 1440 i l’altra el diumenge dia 7 amb el Trofeu Ciutat de Lleida.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!