Els tres punts es decanten pel Sitges al darrer instant

L’equip sitgetà guanya el dos darrers derbis al de Toni Salido, en el darrer, al Municipal d’Aiguadolç, perdien per 0 a 1 i al minut 90 el remuntaven amb els gols de Yago i Alex Pérez

UE Ribes – UE Sitges . Eix

UE Ribes 1 – UE Sitges 2

La UE Sitges sumava els primers tres punts a camp contrari, en aquest cas al Bosc de Plaça de Ribes en un final repetit, ja que l’equip sitgetà ja remuntava un partit que tenien perdut al Ribes en temps d’afegit la darrera temporada al municipal d’Aiguadolç. En aquest cas però els de Toni Salido igualaven de falta un desfavorable 0 a 1 al minut 94, i en la següent jugada i última del matx en semi errada en defensa del Ribes, Marc Navarro amb el seu gol donava de nou el triomf a un Sitges que guanyava per dos cops consecutius els tres punts al ribetans al darrer sospir.

El partit més que maco i ben jugat va ser del tot intens per part dels dos equips, amb una primera meitat amb més arribada per part dels de Victor Doñate, i que estava molt encertat el porter Joel Losada i una segona en que el domini s’inclinava al costat del locals, això si amb no massa profunditat, amb poc futbol però amb molta grapa, l’emoció estava servida, la va tenir Rubèn pel Ribes al minut 56 de falta però la pilota s’anava al travesser. A pilota aturada es posava per davant el Sitges llançant un magnífic xut de falta Isaac Ximénez, el 0 a 1 al minut 78, amb el llançament de falta magistral treta per Rubèn al minut 94 empatava el partit, però quan els locals havien fet el més difícil, en la següent jugada i darrera del partit Marc Navarro aprofitava un dels pocs despistes en defensa de l’equip ribetà per donar el triomf als seus donant un cop dur als de Toni Salido que ja donaven per molt bo l’empat, en un partit en que tots el jugador del Ribes sortien al terreny de joc amb una samarreta que posava Ànims Santana, degut a la greu lesió patida pel magnífic davanter Adri Santana que el tindrà tota la temporada apartat del terreny de joc.

CD Ribes: Joel Losada, Ahrouch, (Gimeno Cardiel 67) Xavier Esquiu, Salva Milà, Luismi, (Pol Barceló 60) Victor Felix, Dani Abril, (Pau Bernardo 60) Gerard Valbuena, Carles Barceló, Rubèn Tremiño i Marc Herrero.

UE Sitges: Xavi Garcia, Cardiel, Xavi Rodríguez, Gery, Isaac Ximénez, (Victor Navarro 83) Karim, Edgard Fontiveros, Javi Aroca (Marc Martínez 71) Alberto Oliva, Jordi Ayala (Marc Navarro 60) i Yago Arenas.

El Sitges rep aquest dissabte al punt de les 17’15 al Piera, conjunt que és 14è a la taula amb 5 punts, dels 5 partits jugats ha guanyat 1, empatant 2 i perdent 2.