Copa Catalunya

El CB Sitges perd a l'últim segon

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 1a.

CB. Alpicat 76 - Bàsquet Sitges “A” – Europe Basketball Academy 75

Primer partit de la temporada i primer desplaçament llarg a terres lleidatanes. L’equip afrontava el partit amb dues baixes, Marcus i Chris, ja que encara no s’havia rebut el transfer necessari perquè poguessin disputar la competició.

Inici molt bo dels sitgetans que gràcies a una bona defensa s’avançaven en el marcador, deixant els locals amb només onze punts anotats, 11-15. Al segon període però el Bàsquet Sitges tot i escapar-se per set punts dues vegades, gràcies als triples de Josep, no va acabar de rematar la feina i ho van aprofitar els locals que amb un parcial de 17-9, tres triples del mateix jugador inclosos, recuperaven el domini del partit i marxaven al descans amb un punt d’avantatge, 36-35.

A la represa l’Alpicat va plantejar una defensa zonal que va complicar l’atac sitgetà els primers cinc minuts i d’aquesta manera encara s’ampliava més la diferència fins a nou punts, 50-41. Minut demanat per Piñero i reacció espectacular de l’equip que amb un parcial de 2-11, tornava a situar l’empat en l’electrònic. Al final del tercer temps només dos punts separaven els dos equips i tot estava encara per decidir, 60-58. L’últim temps però va començar amb un triple local, 65-58, i el Bàsquet Sitges no aconseguia capgirar la tendència del partit. A falta d’un minut i perdent de tres punts, 71-68, cinc punts consecutius de Boronat, situaven el Sitges al davant, 71-73. L’Alpicat però va anotar en el següent atac de manera fàcil i tornava a empatar el partit a falta de 7 segons, 73-73. Temps mort altre cop de Piñero i jugada de pissarra executada a la perfecció que donava la victòria momentània al Sitges per dos punts a falta de tres segons, 73-75. Els locals però van treure ràpid i van aconseguir llançar des de mig camp a l’últim segon, aconseguint una cistella d’aquelles que costa de veure i creure. 76-75 marcador final i derrota d’aquelles que fan mal.

La propera jornada es disputarà dissabte dia 6 d’octubre al Pavelló de Pins Vens a les 18:05 hores on rebrem la visita dels Maristes Ademar “A”, partit que es retransmetrà en directe per La Xarxa i es podrà veure en streaming, a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+.

Àngel, Camprubí, Haro 15, Elies 7, Mauro, Josep 18, Boronat 19, Nacho 6, Omar 10.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:   11-15  25-20  24-23  16-17