Primera Catalana

Feina feta a la pista d’un dels cuers

Els de Carles Busquets guanyen el dos partits a pista contraria i aquest dissabte rebran a Pins Bens al líder l’Espanyol

Martinenc 5 – CPS Sitges 8

El CPS Sitges es va fer amb la victòria a la pista d’un Martinenc que ha perdut tot el jugat, no abans de tenir que donar-lo tot davant un conjunt força veterà que donava la cara al llarg del matx.

Degut a la necessitat de sumar el Martinenc sortia a la pista a per totes i de fet la jugada li sortia bastant be ja que fins i tot s’avançaven al marcador amb el 1-0 en un minuts molt bons dels locals, s’anaven fins el 3 a 1, el gol del Sitges el feia Sabater. La reacció de l’equip sitgetà no es va fer esperar i en els darrers minuts del primer temps amb gols de Sergio, Ràven i Gerard s’anaven al descans amb 3 a 4.

La posició així com el control de la bola passava a la banda d’un Sitges que es sentia molt còmode controlant amb un hoquei efectiu i ben trenat. La necessitat dels locals generava el seguir dintre del partit fins el final, però els gols de Sabater, Ràven i dos de Sergio donaven el triomf al CPS Sitges que va jugar un partit molt seriós sumant els sis punts disputats a pista contrària.

Els jugadors que disposava el tècnic per aquest enfrontament van ser aquets: Aguilar, Guardià, Gerard, Vidal, Sergio, Ràven, Ferran, Ortega, Sabater i Rubèn.

Compta que ve el líder, l’Espanyol. Uns dels equips fets per pujar serà el proper rival del Sitges, un Espanyol que ha guanyat els tres partits disputats, jugant un hoquei de molta qualitat amb molta efectivitat, serà tota una prova de foc per un Sitges que necessita més que mai el suport de l’afició per donar la sorpresa. L’hora d’inici al pavelló de Pins Bens aquest dissabte a les 18 hores.

Resultats dels partits de la jornada del campionat de lliga

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 29 i 30 de setembre de 2018, són els següents:

Dissabte, 29 de setembre de 2018
– Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):
Prebenjamí: CPS Sitges 3 – HC Sant Just C 0. (Resultats + classificació)
Benjamí: CPS Sitges 11 – UE Horta A 3.  (Resultats + classificació)
Sènior 2ª Catalana: CPS Sitges “regarsa.com” 6 – SH Casal L’Espluga 3. (Resultats + classificació)

Diumenge, 30 de setembre de 2018
– Partits jugats com a visitant:
Sènior 1ª Catalana: FC Martinenc 5 – CPS Sitges “New Ricky’s” 8. (Resultats + classificació)

La resta d’equips tenien jornada de descans.