Tir amb arc

Bons resultats pels esportistes de Tir amb arc del Penedès al Trofeu Ciutat de Lleida

Els arquers de Vilafranca del Penedès. Eix

Els arquers de Vilafranca del Penedès. Eix

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes de Lleida el  XXVI Trofeu Ciutat de Lleida (Round 1440) consistent en dos torneigs de tir amb arc de la modalitat d’aire lliure, dissabte dia 6 el de Round 1440 i el diumenge dia 7 el Ciutat de Lleida

La competició  va comptar amb la participació de 82 arquers/es de tot l'estat i Suïssa i, com no, una representació d’arquers del Penedès, que a l’igual que la setmana passada en terres aragoneses, en el Torneig Ciutat de Saragossa i el Torneig Verge del Pilar, també van fer un molt bon paper.

Els arquers de Vilafranca del Penedès Jaume Montull Rué participant en la categoria d’arc longbow sènior masculí s’emportà la copa de campió en el Round 1440 a més d’un premi econòmic per batre el record de puntuació del camp i un molt meritori tercer lloc en caure en semifinals al Trofeu Ciutat de Lleida i Maria Elisa Montserrat Batet en la categoria d’arc instintiu sènior femení ha obtingut el segon lloc en el Round 1440, tenint menys sort en el Trofeu Ciutat de Lleida on va caure per un sol punt en vuitens. Per la seva part els arquers de Santa Margarida i els Monjos, la Raquel Redondo Garcés, participant en la categoria d’arc nu sènior femení va obtenir un segon lloc en el Round 1440 i el primer lloc al Trofeu Ciutat de Lleida i el Manuel Alejandro Cabello Vidal participant en la categoria d’arc nu sènior masculí va obtenir el primer lloc en el Trofeu Round 1440 i el quart lloc al Trofeu Ciutat de Lleida.

També cal destacar els arquers sitgetans Jordi Almiral Paüls en la categoria d’arc instintiu sènior masculí ha obtingut el tercer lloc al Round 1440 i també tercer en el Torneig Ciutat de Lleida i la Cristina Sansa Codina participant en la categoria d’arc instintiu sènior femení ha obtingut el primer lloc en el Round 1440 i el sisè lloc en el Trofeu Verge del Pilar.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!