Victòria del CNB Vilanova en el derbi contra el Sitges

Estrena del sènior femení AKO C.N.B. Vilanova i primera victòria amb bon joc i bona defensa

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

CB Sitges 63- CNB Vilanova 67

Segona jornada i el sènior vilanoví visitava Sitges per jugar l'únic derbi del grup, amb les baixes de Caelles, Miki i Carlos.

Sortida amb Guillaumes, Nil, Dídac, Sugri i Collados. Intercanvi de cistelles als primers minuts, amb un Nil en estat de gràcia i uns vilanovins desconeguts des del tir lliure, amb uns percentatges poc habituals. El jove equip sitgetà es mantenia dins el partit gràcies a l'encert tirant de tres. Final del primer quart 18-23.

Al segon període els verds aprofiten el bon moment de Collados que es mostra superior a les dues pintures. Bon treball ofensiu dels de Vilanova, que no coincideix amb una bona lectura defensiva, el base local anota un cop i un altre mantenint el partit viu a la mitja part, 35-41.

A la represa els locals surten disposats a donar el tomb al partit, i el Nou Basquet passa els pitjors moments, desconnexió absoluta dissimulada per dos triples de Dídac i un de Guillaumes que permeten salvar el desastrós quart i seguir manant al marcador a l'inici dels darrers deu minuts, 49-52.

De nou, com a la primera jornada, els vilanovins hauran de jugar un final de partit ajustat. Javi i Sugri agafen la responsabilitat de cara a cistella, però l'equip no troba la manera de parar els uns contra uns de Granados. Així s'arriba al darrer minut amb 63-62, els locals han culminat la remuntada. És aleshores quan Javi decideix jugar dues accions de dos per dos amb en Gali, on aquest darrer aconsegueix anotar per donar la segona victòria en dos partits als verds.

Molt a millorar, lesionats per recuperar i tocar de peus a terra, claus per afrontar amb garanties el partit de diumenge a les 19,30 al Isaac Gálvez davant el CB Gelida.

CNBVILANOVA: Guillaumes (12), Alex, Vargas (3), Javi (7), Sugri (6), Nil (6), Gali (8), Dídac (8), Mateo (4) i Collados (13).

C.B. Gavà 46 - 61 AKO CNBV Sènior femení

Estrena del sènior femení AKO C.N.B. Vilanova i primera victòria amb  bon joc i bona defensa. Anavem a Gavà amb 4 baixes per motius laborals, però amb l'ajuda de 3 jugadores del  Júnior. Des del primer minut vam mostrar ser un  equip amb intensitat i concentració davant el C.B. Gavà, un equip jove, intens i amb defensa pressionant tot el camp. Inici de partit amb Yoyi, Tània, Júlia P., Raquel i Noemi. Després d'un primer quart ajustat (14-17), al segon quart amb un parcial de +15 vam aconseguir marxar del marcador (24-42) amb bona defensa i determinació en atac.

Durant el tercer i quart període es va controlar el marcador amb ofici fins el 46-61 final.  Destacar a totes les jugadores del sènior més Inés, Júlia i Aïna del Júnior que van jugar bons minuts de qualitat. Proper partit diumenge 14 d'octubre a les 19:30h a casa contra el C.B.Papiol. Parcials: 14-17 / 10-25 / 12-15 / 7-4. Anotadores: Noemi (13), Tània, Julia P. (8), Yoyi (8), Raquel (16), Noelia,  Natàlia, Inés (8), Júlia G. (3), Aina (5).