Futbol sala

Crònica de la 2a jornada de la lliga de lliga de futbol sala Vila de Sitges

Futbol Sala Sitges. Eix

La jornada començava amb el partit que enfronta la Ferreteria Ruiz i la Penya Barcelonista - New Ricky's. La primera part es desenvolupa en la igualtat fins que marca la Penya Barcelonista en la recta final. Al inici de la segona meitat la Penya va augmentar la diferencia a dos gols i va començar a controlar el partit. El 0 a 3 arriba de falta directa amb rebot i una mica de sort i quant només mancaven 30 segons amb la Ferreteria completament abocada a l'atac la Penya va tancar amb un contra atac el partit fent el 4 a 0 definitiu. Destaquem el gran partit de Joaquin Ramos de “la ferre” i el doblet de Guillem Gracia de la Penya Barcelonista - New Ricky's.

A continuació van jugar el Dulcor Pastisseria contra el Internazionale F.C. El partit va estar sempre ben controlat per l'equip local que van desplegar un molt bon joc i essent superior va acabar amb un resultat de 7a 1, destacant a Marc Caverdos amb tres gols i Arnau Almela que en va fer dos. El gol del Internazionale F.C el va fer Julio Fontseca.

El tercer partit de la jornada enfrontava a la Pizzeria Francesco amb el Sucrense. Semblava que el partit seria plàcid per la Pizzeria ja que es va arribar a col·locar amb un 4 a 0, però el Sucrense va reaccionar en un moment de relaxació del equip local i va retallar distancies, però va topar amb una bona actuació del porter Albert Garcia que va permetre mantenir l'avantatge i finalment l'equip de la Pizzeria va tancar el partit marcant el 5 a 2 definitiu. Destaquem el “hat-trick” d'Iván Molina del Francesco i a Luciano Múrcia del Sucrense que va fer un molt bon gol i va millorar el joc dels seus tot i que va arribar a la mitja part.

El següent partit corresponia als equips F.S San Pedro - La Trobada i al Vallpineda. Un partit molt intens i amb molt de ritme. Al local l'avantatge era pels locals per 2 a 1 amb un partit molt igualat. A la segona part el Vallpineda va ser superior però el porter local feia una aturada i un altre dificultant molt la remuntada final per 2 a 4 del Vallpineda, amb el quart gol quan el partit ja finalitzava. Per part del F.C Sant Pedro - La Trobada destaquem a Dídac Franco que va fer els dos gols del seu equip i a Dani Cortes que va fer un partidàs. Per part del Vallpineda destaquem a Javi Aroca que va fer dos gols i va fer anar de bòlit a la defensa rival.

El cinquè partit d'aquesta jornada enfrontava al L.D.B Construcciones Villanueva contra el Futrock Club i va ser un partit on els joves jugadors del L.D.B va ser molt superiors al seu rival que pràcticament va ser atropellat. El marcador era de 8 a 0 al descans. A la segona part sembla que l'equip local va baixar el ritme acabant amb un resultat de 12 a 2. Destaquem els triplets de gols de Manuel Castorina i Wassum Yousfy i a Alfonso Espigares del Futrock que va fer els dos gols dels seus.

Per tancar la jornada es va disputar el Gravesinha Team contra el Can Llopis on l'equip de Sant Pere encarrilava el partit acabant 3 a 0 al descans. La Gravesinha va ser en general superior i es va acabar imposant per 7 a 1 destacant a Raül López i Josep Fontanillas amb dos gols cadascun. Per part del Can Llopis destaquem a Alex Garcia autor del gol del seu equip.

El Pura Vida ha estat l'equip que ha descansat en aquesta jornada.

La setmana vinent ens portarà duel tradicional de zona alta entre el Dulcor Pastisseria i la Pizzeria Francesco.