Derrota en l'estrena de la temporada a Pins Vens

CB Sitges “A” - Martistes Ademar. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 2a.

CB Sitges “A”- Europe Basketball Academy 60 - Martistes Ademar A 74

L’estrena de la temporada al Pavelló de Pins Vens amb el partit retransmés en directe per televisió i internet, semblava l’ocasió idònia per aconseguir sumar la primera victòria, aquesta però no va ser del tot lluïda i encara ens haurem d’esperar una jornada més.

El partit va tenir dues cares molt diferents. Una primera meitat on el Bàsquet Sitges dominava, tot i que no aconseguia fer-ho evident al marcador, i una segona part on va anar sempre a remolc.

Al primer període l’igualtat es va trencar al minut 6, amb un parcial dels locals de 9-0, que feia  agafar la primera avantatge destacable, 20-11, i semblava que els sitgetans encarrilaven el partit. El cert és que la defensa local va ser molt permisiva durant tot l’encontre i els Maristes Ademar no es despenjaven amb facilitat, anotant massa fàcil en moltes accions. Al descans l’avantatge era només de tres punts, 37-34, després d’un segon temps molt igualat. La sensació era que el Sitges controlava el partit i que els visitants sobrevivien per la fluixa defensa local i també gràcies a l’alt nombre de tirs lliures llançats, 15 en mitja part.

A la represa però i després de tres minuts d’anades i tornades, un parcial de 0-13 deixava tocat el Sitges i el control del partit passava a mans dels de Badalona. Al final del tercer quart el resultat era de 49-57. Restaven 10 minuts doncs, per aconseguir una remuntada. Els sitgetans van sortir amb molta força a l’inici del darrer temps i 7 punts seguits de Marcus Harris retallaven la diferència a només tres punts, 58-61, i encara quedaven per disputar-se cinc minuts. A partir d’aquí, però, tot van ser precipitacions dels locals i els Maristes Ademar, fent molt poc, van aprofitar molt bé les errades i els tirs precipitats dels locals per sentenciar el partit.

La propera jornada es disputarà dissabte dia 13 d’octubre a la pista del Badalonès-Fruits Secs Corbera a les 19.30 hores.

CB Sitges: Àngel, Camprubí, Haro 2, Elies 8, Mauro, Christian, Marcus 15, Josep 3, Boronat 21, Nacho 3, Omar 4.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:   20-18  17-16  12-23  11-17