Van poder a mitges

CPS Sitges 2 – Espanyol 6

Els de Carles Busquet sumen la segona derrota consecutiva a Pins Bens on encara no saben que és guanyar

El CPS Sitges donava la cara tot la primera meitat però no van poder aguantar el ritme a la segona d’un equip fet per pujar, l’Espanyol, que demostrava la seva qualitat i que fins i tot va sortir beneficiat del criteri arbitral en aquesta fase del partit, però amb tot i això l’equip de Carles Busquet  va creure en tot moment en el seu  joc i fins i tot ho van portar a la pràctica sobre tot als primers 25 minuts, després algun detalls a corregir així com l’encert dels barcelonins certificava el 2 a 6 final.

El partit

Es va posar per davant l’equip sitgetà amb gol de Sergio en una primera part molt igualada i amb un joc de control per part del dos equips, arribant al descans amb el 1-1, a la represa va ser l’equip perico el que es va avançar al marcador amb el 1-2, tot i que de nou el golejador del Pati Sitges, Sergio, empatava. Van ser minuts d’anades i arribades, després potser l’àrbitre amb les seves decisions marcava una mica així alguna que altre errada en marcatge dels sitgetans i sentenciava el desenllaç final.

Per aquest partit el tècnic contava amb aquest jugadors: Aguilar, Guardià, Gerard, Vidal, Sergio, Raven, Ferran, Ortega, Sabater i Rubèn .

L’equip es desplaça aquest divendres dia 12 a la pista del Montbui, l’hora d’inici les 21’45.

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 5, 6 i 7 d'octubre de 2018, són els següents: