Poliesportiu

Els clubs esportius Alfa-Tegar i Junts en Acció brillen als Jocs Special Olympics

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-10-2018 19:13 Lectures 1655
Lluís Milà, de l'equip d'atletisme Junts en Acció . Eix

Lluís Milà, de l'equip d'atletisme Junts en Acció . Eix

La representació vilanovina als jocs, celebrats a la Seu d'Urgell i Andorra, ha estat de 39 esportistes que han aconseguit 19 pòdiums.

Vilanova i la Geltrú ha estat una de les ciutats representades als Jocs Special Olympics celebrats el primer cap de setmana d'octubre a la Seu d'Urgell i Andorra, gràcies a la participació dels clubs Alfa Tegar i Junts en Acció.

Els Special Olympics és un dels esdeveniments més importants en l'àmbit internacional per a esportistes amb discapacitat intel·lectual. Els Jocs se celebren cada 4 anys, i compten amb una alta representació d'atletes arribats de països de tot el món. Enguany s'han aplegat 1.600 esportistes arribats d'Andorra, Catalunya, Madrid, l'Aragó, Castella, La Rioja, València, Mònaco, Hongria, Suïssa, Bèlgica, Àustria i l'Índia.

La participació vilanovina

El Club Esportiu Alfa Tegar ha participat amb un total de 32 esportistes en les modalitats d'atletisme, futbol sala, petanca i handbol. En total, el conjunt s'ha penjat 2 medalles d'or, 8 de plata i 5 de bronze.

En atletisme, medalla de bronze en triplets per Noèlia Moreno, Alba Parejo i Josep Batet, i medalla de plata en triplets per Elisa Martínez, Margarita Ferré i Alberto Murillo.

En handbol, medalla d'or per l'equip format per Ricardo Poveda, Eva Maroto, Manel Aznar, Dani Reina, Daniel Moreno, Marino Moreno, Manel Sánchez, Andrés Toboso i Juan Carlos Pacheco.

En atletisme el medaller l'ha completat d'1 medalla d'or, 7 medalles de plata i 4 de bronze per l'equip d'atletisme. (Aleth, Mireia, Cecilia, Catalin, Jaume, Lluís, Gerard)

I l'equip de futbol sala, format per José M Pastor, Agustín de la Vez, Fernando Yanes, Mario Fernández, Carlos Angullo, Francisco Angullo i Josep Llorent, la quarta posició.

El Club Esportiu Junts en Acció, que ha participat en els Jocs amb 7 esportistes, ha aconseguit 4 medalles d'or, 1 de plata i 1 de bronze, en atletisme i gimnàstica rítmica per equips.

En atletisme, Lluís Milà s'ha penjat la medalla d'or en llançament de pes; Pol Soler, la medalla d'or en llançament de pes i medalla de bronze en 100 metres llisos, i Pau Cuadras medalla d'or en 200 metres llisos i la plata en salt de llargada.

L'equip de gimnàstica artística, integrat per Pol i Gemma Fontanals, Aina Ramon i Marina Povedano, s'han endut també la medalla l'or.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans