Futbol sala

Crònica de la 3a jornada de la lliga de Futbol Sala Vila de Sitges

Plantilla de la Penya Barcelonista. Eix

La tercera jornada va començar amb el partit que van disputar el Futrockclub i el Sucrense on els segons van ser superiors. Al descans el marcador era de 0 a 2 i a la represa va arribar a 0 a 5 abans de que el Futrockclub reaccionés amb 2 gols, però a la recta final el Sucrense va ampliar un altre vegada el marcador fins el 2 a 7 final. Destaquem els golejadors del Futrockclub Adam Edo i Roberto Mandona i el bon partit de Alfonso Espigares abans de caure lesionat. Per part de Sucrense menció per ens tres gols d'Alfredo Vargas.

El segon partit enfrontava al Can Llopis i al F.S Sant Pedro - La Trobada en que els segons estaven millor sobre el camp. A la mitja part el resultat era de 1 a 4 i al final del partit la golejada va augmentar fins el 1 a 8 final. Destaquem al golejador del Can Llopis Javier Gonzalez i per part de l'equip visitant el triplet de gols de Marc Herrero i els doblets d'Oscar Troya i Dídac Franco.

El torn següent era pel Vallpineda i el L.D.B Construcciones Villanueva que es va resoldre amb la major golejada de la jornada a favor dels locals degut, en part, a les baixes que acumulaven els visitants. A la mitja part el marcador ja era de 3 a 0 i a la represa es va ampliar fins a 6 a 0. A partir d'aquí el L.D.B Construcciones Villanueva va intentar fer porter jugador sense cap èxit i va acabar encaixant gols fins el 11 a 0 final. Cal destacar els doblets dels jugadors del Vallpineda Harith Múgica, Nacho Lasa i Jaume Vinyola i el seu porter Fernando Albadalejo que va fer parades de molt mèrit deixant la porteria a 0. El millor dels visitants va ser Jairo Fernàndez.

El quart partit el van disputar la Penya Barcelonista - New Ricky's contra l'Internazionale F.C on la Penya va ser mes fer forta acabant la primera part guanyant per 2 a 0 tot i la gran resistència duta a terme pels rivals. Durant la segona part, però, les forces van minvar i van permetre a la Penya Barcelonista ampliar el marcador dins el 7 a 0 final. Bon partit d'Albert Huete que, a més, va fer dos gols, i de Dani Abril que també va marcar. També destaquem el partit de David Escudero del Internazionale F.C.

El cinquè partit era el esperat partit de la jornada i enfrontava al Dulcor Pastisseria i la Pizzeria Francesco. Un partit amb igualtat i emoció on les defenses es van imposar als atacs. Al descans guanyava el Dulcor per la mínima i en la represa feia el 2 a 0 però una bona reacció del Francesco va posar l'empat al marcador. Lluny de perdre l’ànim, els locals, practicant un joc molt combinatiu van tornar a avantatjar a la Pizzeria per 4 a 2 i semblava que això sentenciava el partit. A manca de dos minuts, però, l'equip visitant retallava distàncies, fet que va fer el partit molt emocionant i on, amb un Francesco bolcat a l'atac el Dulcor va sentenciar amb el definitiu 5 a 3. Destaquem els tres gols d'Adri Alonso pel Dulcor Pastisseria i els visitants Carles Pares i Ivan Molina amb un gol cada un, aquest últim el primer marcat contra el seu ex-equip.

El darrer partit de la jornada va ser el Pura Vida contra la Ferreteria Ruiz. Els dos equips arribaven amb baixes notables, especialment la Ferreteria que va aguantar fins on lo van arribar les forces. Al descans guanyava el Pura Vida per 3 a 0 amb el darrer gol en la darrera jugada de la primera part. La segona part es va fer tremendament llarga per la Ferreteria Ruiz que físicament va anar baixant. El resultat final va ser de 9 a 1 a favor d'un Puda Vida que va fer un molt bon partit pressionant molt al seu rival. Destaquem el “hat-trick” de Sergi Llorens i els doblets de Marc Barceló i Ferran Pérez. Per la Ferreteria destaquem al jugador Josep Pérez que va caure lesionat a la segona meitat i a José Iriarte que va fer l'únic gol del seu equip.

La Gravesinha va ser l'equip a qui tocava descansar aquesta jornada i que la propera jornada s'enfronta en un atractiu duel amb la Pizzeria Francesco. També destaquem partit del Pura Vida contra el L.D.B Construcciones Villanueva que esperem compleixi les expectatives.