Tercera Catalana grup 10

Remuntada que trenca una ratxa negativa

Alex Serrano atura un penal dels dos amb els que sancionava l’àrbitre al Sitges -Suburense

APA Poble Sec 2 – Sitges-Suburense 3

El Sitges-Suburense remunta un 2-0 sumant la segona victòria a camp contrari trencant una ratxa de mal resultats, l’equip de Xavi Hereu dels darrers 12 punts disputats tan sols havia sumat un, en un partit ple d’adversitats en que tot i disposar d’un marcador desfavorable amb dos penals sancionats per l’àrbitre va creure en tot moment en la victòria i amb un jugador menys degut a l’expulsió de Nico al veure la segona groga li dona la volta al matx al darrer sospir i es fa amb tres punts del tot treballats  aconseguint el tercer triomf del campionat.

El partit

Un gol del local Nil Ibáñez al minut 44 llançava per terra l’esforç fet per l’equip Sitgetà que fins i tot aturava un penal un dels grans destacats del partit, Alex Serrano, en una primera part en que l’equip de Xavi Hereu havia merescut un millor resultat. Un segon gol encaixat al minut 56 degut al segon penal sancionat per l’àrbitre posava contra les cordes a un  Sitges-Suburense gens còmode en aquests minuts de la segona meitat, tot i això la reacció no trigava en arribar de penal, el tercer xiulat pel col·legiat materialitzat per Albert Durango que escurçava diferències al minut 61, entrant en el partit  i de que manera, al 64 Nico tot un revulsió amb la seva entrada al terreny de joc serveix per fer el més difícil empatar un enfrontament que tenien pràcticament perdut, i amb un home menys des de el minut 75, i en temps de descompte el gol de Guillem Diaz certificava la victòria d’un Sitges-Suburense que va saber sortir amb els tres punts tot i les adversitats que tenia que superar també en forma de lesions com la de Rubèn Cabrera i Pepe.

Alex Serrano, Rubèn Cabrera, (Jaume Serrano 34) Bruno, Guillem Diaz, Albert Durango, Xavi Enrique, (Pau Almirall 45) Guillem Viñola, Kevin, (Nico 34) Adrià Comí, Gerard López, Marc Vidal (Pepe 45) i (Rubèn Baño 62).

L’equip sitgetà rep aquest diumenge al penúltim  classificat, el Chacarita, que encara no sap que és guanyar, dels 7 partits jugats ha perdut 5, empatant 2, marcant 5 gols i encaixant 19, l’hora d’inici les 17 hores.