El sènior masculí perd la bona ratxa

El CNB Vilanova signa un acord de col·laboració amb l’empresa AKO

Banqueta del sènior masculí del CNB Vilanova. Eix

CNB Vilanova SM 56 – CE Gelida 60

Tercer partit de la temporada pels vilanovins, que rebien un Gelida que comptava fins aleshores amb una victòria i una derrota. Per la seva banda els locals volien seguir amb la bona ratxa a la nova categoria.

Sortida al primer quart amb Javi, Dídac, Gali, Miki i Collados. Els visitants un equip més experimentat a 3ª catalana, molt físics i amb jugadors arribats d’altres clubs aquest any per tractar de competir per l’ascens. Ben aviat els de groc es van adonar de la duresa del partit, intercanvi de cistelles en un primer quart marcat per les contínues interrupcions degut a unes goteres al sostre de l’Isaac Gálvez, final del primer quart amb un ajustat 13-12,i els arbitres del partit decideixen fer un canvi de pista, havia passat gairebé una hora des de l´hora programada per l’inici del partit i tot just s’havien jugat deu minuts.

El Nou bàsquet no troba el ritme, poca fluïdesa en àtac i una defensa massa permissiva davant un equip que no perdonaria errors. De nou, ofensivament Javi i Nil mantenen els locals, però l’equip necessita més punts, més implicació i actitud de tots els jugadors. Tot i així no es perd la cara al partit i a la mitja part el lluminós mostra un 26-29,que fa preveure un altre cop un partit dur, que no té pinta de decidir-se fins al darrer quart.

Però el pas per vestuari no va anar bé als de Pastó i Puerta, que no troben solucions a tots els problemes de la primera meitat. De fet aquests problemes s’agreugen. Els del Garraf no juguen a res en atac, joc lent, poca circulació de pilota i mala selecció de tir, de nou el fatídic tercer quart. Però el més greu succeeix a la zona defensiva. Els de Gelida troben sempre un darrer passi que deixa els seus interiors sols a sota cistella, una vegada i una altra. I la novetat en aquesta categoria, els grocs no es poden permetre ser fora del partit deu minuts, el parcial és demolidor i l’equip afronta els darrers deu minuts amb un preocupant 38-51.

Des de la direcció de l’equip es creu en la remuntada, però caldrà fer en deu minuts a la perfecció tot allò en el que s’ha errat als primes trenta. El canvi comença des de la defensa, els vilanovins pugen la intensitat i el Gelida troba moltes dificultats per anotar. La línia exterior vilanovina amb Javi, Nil i Dídac, ofega el joc visitant, fins aleshores molt fluid, però en atac el problema persisteix. Fins que a mitjans de quart l’equip s’endolla, massa tard. Dos triples de Dídac apropen els del Garraf, que a falta de 40 segons han posat un 56-59 al marcador, que els donarà opció d’empatar el partit. Però s’ha nedat per morir a la vora, un triple fallat i un tir lliure dels visitants sentencia el partit. Balanç de dues victòries i una derrota, i el Nou Bàsquet que haurà de tocar de peus a terra i adonar-se que sense treball costarà molt guanyar partits. Seguim diumenge a les 19:30 a Navarcles.

CNB VILANOVA: Sugri, Dídac (13), Alex, Nil (7), Vargas (4), Collados (2), Javi (16), Gali (4), Carlos, Mateo i Miki (10).

Gran esforç cap a la victòria!

CNB Vilanova SF 56 – CEB Papiol 47

Després d’un mal inici amb un 1-10 en contra, les jugadores del Sènior, amb una Raquel inspirada amb 9 punts consecutius (abans de lesionar-se al turmell) i dos triples de Yoyi i Tània, s'ha arribat amb un 15-14 al final del primer quart. Al segon quart, tot i una nova lesió, en aquest cas de Noemi, quan havia aportat 6 punts consecutius, les jugadores han sabut lluitar i jugar un bon bàsquet en una situació difícil. Mitja part amb el resultat de 31-24.

Durant el tercer i últim quart, amb molt bona concentració tant en defensa com en atac. I així hem pogut guanyar per un 56-47 final contra un bon rival com el CEB Papiol. Destacar el joc i entrega de TOTES jugadores, especialment d'Èlia, Yoyi i Noelia,  i amb la bona ajuda de la jugadora del Sub-21 Judith Collados. La setmana vinent descansem, i restem a l'espera de l'abast de les lesions.

Parcials: 15-14 / 16-10 (31-24) // 11-9 (42-33) / 14-14 (56-47)

CNB Vilanova - Ako: Yoyi (10), Èlia (10), Júlia P. (4), Noelia (2), Raquel (9), Noemi (6), Tània (3), Natàlia (5), Judith  (7) i Clara.

Dimarts 9 d'octubre, es va signar a les instal·lacions de l'empresa AKO Electrònica de Sant Pere de Ribes i el Club Nou Bàsquet Vilanova, un acord de col·laboració per dos anys. L'acte va ser íntim i emocionant.

Les dues entitats tenen dos aspectes en comú. La professionalitat i els valors que transmeten, està d'aniversari aquest 2018 doncs compleixen 40 anys al mercat. Un binomi que, sens dubte, donarà que parlar.