Important victòria del Patí Vilanova a Sant Feliu en l'estrena de la temporada oficial

Bones sensacions del Patí

Plantilla del CP Vilanova 2018/19. X.R.M.

El C.P. Vilanova ha derrotat al CHP Sant Feliu per 3 a 6 en el primer partit de la temporada oficial en la Primera Estatal (OK Lliga Plata), que s’ha disputat aquest vespre en el Pavelló de Sant Feliu de Codines

Interessant i important victòria del Patí en aquest primer partit fora de casa, en una pista sempre difícil com es la del Sant Feliu, que disposa d’un equip amb experiència en la categoria i amb un parell de novetats amb força qualitat.

La primera part ha començat amb un equip local dominador que li ha permès a Fajas inaugurar el marcador amb un gol protestat pels vilanovins, que poc a poc han entrat en el partit i tres minuts més tard Aguilar empatava i G. Vergés abans dels següents dos minuts posava per endavant al Patí. Aguilar ha vist una targeta blava ('ojo' que li tenen pres el número els arbitres) però els locals no han aprofitat la directa i el Patí ha superat els dos minuts en inferioritat

En la segona part ben d’ hora Garrido ha augmentat l’avantatge, que Valls ha tornat a reduir. La transformació de Gual de la falta directa per blava ha estat un bon punt d’ inflexió, perquè a partir d’aquest moment els locals han premut l’accelerador, mentre que el Vilanova ha baixat lleugerament –normal per la pressió local-, però malgrat que en el minut 19 de nou els locals s’han apropat en el marcador, el Vilanova amb tranquil·litat ha aprofitat el que els locals jugaven més amb el cor que amb el cap i contra el crono per sentenciar el partit amb dos gols.

Molt bona l’aportació de G. Vergés -el millor– portant la direcció de l’equip i cal donar suport al jove porter Pol Ferrer, que te qualitat però no experiència en la categoria sènior, i sobre tot ens hem d’oblidar de comparar-lo amb el Jordi Esteve.

Dissabte el derbi contra el Vilafranca

FITXA TÈCNICA

JORNADA Nº1

C.H.P. SAT FELIU - C.P. VILANOVA

PIsta .- Pavelló Municipal Sant Feliu de Codines. Partit que s’ha pogut seguir en streaming pel canal Youtube del Sant Feliu.

C.H.P. SANTFELIU (1+2) .- Turon, M. Fajas, Vera , Montero, Valls (cinc inicial) Ll. Miquel, S. Fajas, Pastor

C.P. VILANOVA (2+4).- Pol Ferrer, Garrido, Aguilar, Vergés, Gual (cinc inicial) Gil, Cuevas, Vilchez

ARBITRES: .- A. Gorina i M. Soler

GOLS

1A PART: 1-0  M. Fajas (min 9); 1-1 Aguilar (min 12); 1-2 Vergés (min 14)

2A PART: 1-3- Vergés (min 2); 2-3 Valls (min 4); 3-4 Gual de FD per blava (min 8); 3-4 M. Fajas (min 19); 3-5  Vergés (min 20) 3-6 Gual  (min 22)