El Patí guanya 8 a 1 al Tordera amb un recital de gols i joc

Pablo Torres i Guillem Martí en el llençament d'una falta . Dídac Berlanga

CP Vilafranca 8 - CP Tordera 1

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, es va estrenar aquest dissabte a l’OK Lliga Plata davant d’un dels històrics de l’hoquei català, el CP Tordera, amb un recital de joc i un festival de gols.

El partit no va començar gaire bé pels vilafranquins, ja que en el minut deu, els torderencs es van avançar amb un gol de Sergi Canet que va aprofitar una assitència d’un company per fer a porteria buida el 0 a 1. A partir d’aquest moment els vilafranquins van ser els dominadprs de l’encontre, ja que mica en mica anàven agafant ritme de joc, però el gol de l’empat del Cafès Novell, va venir de penal, on Lluís ferrer no va desaprofitar l’ocasió i feia l’empat tres minuts després. El Tordera es defensava de les escomeses del Patí, i el seu porter Prat anava parant totes les boles que se li acostaven. Per la seva banda, el Tordera, ho provava amb xuts de mitja distància i alguna incursió a l’interior de l’àrea, però tant la defensa vilafranquina com el porter David Arellano van estar molt encertats i no van permetre que el rival pogués tornar-se a avançar en el marcador, i amb l’empat a 1, es va arribar al descans.

A la represa, el clar dominador del partit van ser els de la Capital del Vi, i és que els jugadors blaus, van fer fins a 7 gols, però quins gols! Tots ells de bella factura. Gabriel Villares, va desfer l’empat en el minut 4 de la seogna part, amb un xut ras que es va escolar entre les cames del porter. El tercer va ser obra d’Arnau Ribas en el minut set d’aquesta segona part. Sense temps de pair el 3 a 1, Gabriel Villares continuava la seva festa i posava el quart gol en el lluminós. L’aficionat vilafranquí xalava d’allò més i quan encara celebrava el quart gol, el mateix Villares va fer el cinquè, anotant-se un hat-trick, en una nit per emmarcar. El Tordera intentava alguna jugada de perill, però les baixes i el cansament feien que no generessin prou protagonisme com per poder superar a Arellano.

El Vilafranca continuava fent el seu joc dimàmic i ràpid, però semblava que no aconseguia fer cap gol més, però aquests estaven reservats pel final ja que en els últims tres minuts, van anar a gol per minut, primer va ser Xavi Aragonès qui va fer pujar el cinquè gol. El sisè va ser obra d’Enric Martí en una gran jugada, on Luís Ferrer l’assistia al segon pal i aconseguia el setè gol vilafranquí.I quan tot semblava que acabaria amb el set a un, la defensa vilafranquina va interceptar una bola a la seva àrea, i Lluís Ferrer es va escapar en direcció a la porteria rival i des de mitja distància va engaltar un fort xut que es va escolar a la porteria visitant, fent el vuitè i definitiu gol pel Cafès Novell. D’aquesta manera el Patí va veure la millor cara en l’estrena a l’Ok Lliga Plata davant de la seva afició que va animar en tot moment.

Ara el Patí disputarà el partit de la segona jornada a les Casernes de Vilanova i la Geltrú en el derbi intercomarcal del Penedès-Garraf. El proper dissabte 27 d’octubre, a les 20:30h.